menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

XFX GeForce 9500 GT nefunguje

Reply

Thread Nástroje
Old 27. června 2009, 23:08
Nový člen skupiny

Právě jsem koupil tuto grafickou kartu, aby mohli hrát DirectX 10 her. Mám dát grafickou kartu do mého hardware již, ale když jsem dal disk nemá dělat pop tak jsem si stáhnout ovladače. Jen říká, grafická karta není xfx karty. I když jsem koupil můj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále říká, že moje grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu.
Old 28. června 2009, 00:20
Moderátor skupiny

Jaký OS používáte?

Můžete si stáhnout ovladače tadyVyberte typ OS a GPU první

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28. června 2009, 02:10
Dárce Skupina

Už jste se určitě před nahradí karty zasvítil BIOS?? Pokud tomu tak není, že to bude stále hledá své předchozí grafické karty v počítači. Navrhuji, že vypnutí počítače odpojit všechny síly vede, Flip z palubního BIOS baterie opustit ji za 10 sekund, umístěte ho zpět a pak dejte novou grafickou kartu a znovu připojit napájecí vede a poté nastavit BIOS základní data, času.
Old 28. června 2009, 02:44
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal mrberty View Post
Už jste se určitě před nahradí karty zasvítil BIOS?? Pokud tomu tak není, že to bude stále hledá své předchozí grafické karty v počítači. Navrhuji, že vypnutí počítače odpojit všechny síly vede, Flip z palubního BIOS baterie opustit ji za 10 sekund, umístěte ho zpět a pak dejte novou grafickou kartu a znovu připojit napájecí vede a poté nastavit BIOS základní data, času.
?
Citace:
Už jste se určitě před nahradí karty zasvítil BIOS??
O čem to mluvíš? On / ona nemá potřebu to udělat, i když se říká resetování bios ....... ne blikající!

Citace:
Pokud tomu tak není, že to bude stále hledá své předchozí grafické karty v počítači
Četl jsi tuto roli?
Citace:
Původně Poslal TubZoo View Post
I když jsem koupil můj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále říká, že moje grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu.
To je na palubě, není předchozí GPU!

Old 28. června 2009, 10:40
Dárce Skupina

Ok typo chyby na Přerušované resetování ne! ale i kdyby byl použit na palubě grafika bez opětovného nastavení BIOS baterie před uvedením nové karty v ní nebude fungovat! I budovat počítače na život a na pravidelné bázi s budováním nové PC, nebo i jen instalace nových grafických karet je to, co musím udělat, aby se úspěšně dostat karta funguje.
Old 28. června 2009, 14:24
Moderátor skupiny

Pokud mají pravdu, pak jsem šokován!
Ne se dostat do e-penis bitvu, ale ze všech počítačů jsem vybudoval / pevná v mém životě (100 o) Ještě nikdy jsem to musel udělat, možná zakázat palubě v bios ale nikdy baterii, ačkoliv by pravděpodobně snadněji měnit CMOS jumper nad a zpět

Old 28. června 2009, 22:01
Nový člen skupiny

Jsem se snažil vypnout onboad bios, ale vše je již řekl, je mi změnit primární grafickou kartu použít. Jsem se pokusil všechny PCI-E, ale ty se nic nezměnilo říká totéž
Old 28. června 2009, 23:28
Moderátor skupiny

Měli byste zkusit vypnout v BIOSu a zkuste si stáhnout ovladače ručně?
Jaký OS používáte?

Old 29. června 2009, 00:49
Dárce Skupina

Hmm pravda o jumper osobně jsem zjistil, že právě dělá baterie IVE vždy udělat to tímto způsobem, a to i při výměně grafické karty přidáním hardwaru ectt .. Předpokládám, že lidi dělat věci jinak a dostat stejné výsledky:)
Old 29. června 2009, 05:03
Administrátor Skupina

Už nikdy nebudete muset flash BIOS, pokud chcete, aby se vešly CPU, který nebyl v době na palubě bylo i to je vzácné.

Přerušované BIOS pro novou GFX kartu, ne!

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.