![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil tuto grafickou kartu, aby mohli hrát DirectX 10 her. Mám dát grafickou kartu do mého hardware již, ale když jsem dal disk nemá dělat pop tak jsem si stáhnout ovladače. Jen říká, grafická karta není xfx karty. I když jsem koupil můj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále říká, že moje grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Už jste se určitě před nahradí karty zasvítil BIOS?? Pokud tomu tak není, že to bude stále hledá své předchozí grafické karty v počítači. Navrhuji, že vypnutí počítače odpojit všechny síly vede, Flip z palubního BIOS baterie opustit ji za 10 sekund, umístěte ho zpět a pak dejte novou grafickou kartu a znovu připojit napájecí vede a poté nastavit BIOS základní data, času. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
Citace:
To je na palubě, není předchozí GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok typo chyby na Přerušované resetování ne! ale i kdyby byl použit na palubě grafika bez opětovného nastavení BIOS baterie před uvedením nové karty v ní nebude fungovat! I budovat počítače na život a na pravidelné bázi s budováním nové PC, nebo i jen instalace nových grafických karet je to, co musím udělat, aby se úspěšně dostat karta funguje. |
|
| |||
| |||
| Pokud mají pravdu, pak jsem šokován! Ne se dostat do e-penis bitvu, ale ze všech počítačů jsem vybudoval / pevná v mém životě (100 o) Ještě nikdy jsem to musel udělat, možná zakázat palubě v bios ale nikdy baterii, ačkoliv by pravděpodobně snadněji měnit CMOS jumper nad a zpět
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jsem se snažil vypnout onboad bios, ale vše je již řekl, je mi změnit primární grafickou kartu použít. Jsem se pokusil všechny PCI-E, ale ty se nic nezměnilo říká totéž |
|
| |||
| |||
| Měli byste zkusit vypnout v BIOSu a zkuste si stáhnout ovladače ručně? Jaký OS používáte?
|
| |||
| |||
| Hmm pravda o jumper osobně jsem zjistil, že právě dělá baterie IVE vždy udělat to tímto způsobem, a to i při výměně grafické karty přidáním hardwaru ectt .. Předpokládám, že lidi dělat věci jinak a dostat stejné výsledky:)
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už nikdy nebudete muset flash BIOS, pokud chcete, aby se vešly CPU, který nebyl v době na palubě bylo i to je vzácné.