μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

XFX GeForce 9500 GT Δεν Εργασίας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιουν 2009, 23:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XFX GeForce 9500 GT Δεν Εργασίας

Μόλις αγόρασα αυτό το κάρτα γραφικών να είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια DirectX 10. Έθεσα την κάρτα γραφικών μου σε υλικό που έχει ήδη, αλλά όταν έβαλα το δίσκο σε αυτό δεν κάνουμε αναδυόμενο έτσι να κατεβάσετε τους οδηγούς. Είναι ακριβώς λέει η κάρτα βίντεο δεν είναι xfx κάρτα. Επίσης, όταν αγόρασα τον υπολογιστή μου δεν είχε έρθει με γραφικά card.It ακόμα μου λέει ότι η κάρτα βίντεο είναι μια Intel (R) G33/G31 Express Chipset Οικογένεια.
Old 28η Ιουν. 2009, 00:20
Συντονιστής Ομάδας

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;

Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς εδώ, Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα και το είδος πρώτης gpu

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 28η Ιουν. 2009, 02:10
Ομάδα Δωρητών

Έχετε φρόντισε πριν από την αντικατάσταση της κάρτας σας flashed το BIOS;;;; Εάν δεν γίνει αυτό, θα εξακολουθεί να ψάχνει για την προηγούμενη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σας. Προτείνω να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, αποσυνδέστε όλα εξουσίας οδηγεί, Flip τα επί του σκάφους του BIOS μπαταρία αφήνουμε έξω για 10 δευτερόλεπτα, τοποθετήστε το πίσω σε σας και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε νέα κάρτα γραφικών και την εκ νέου σύνδεση εξουσίας οδηγεί και στη συνέχεια setup του BIOS βασικού Ημερομηνία, Ώρα.
Old 28η Ιουν. 2009, 02:44
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrberty View Post
Έχετε φρόντισε πριν από την αντικατάσταση της κάρτας σας flashed το BIOS;;;; Εάν δεν γίνει αυτό, θα εξακολουθεί να ψάχνει για την προηγούμενη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σας. Προτείνω να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, αποσυνδέστε όλα εξουσίας οδηγεί, Flip τα επί του σκάφους του BIOS μπαταρία αφήνουμε έξω για 10 δευτερόλεπτα, τοποθετήστε το πίσω σε σας και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε νέα κάρτα γραφικών και την εκ νέου σύνδεση εξουσίας οδηγεί και στη συνέχεια setup του BIOS βασικού Ημερομηνία, Ώρα.
;
Απόσπασμα:
Έχετε φρόντισε πριν από την αντικατάσταση της κάρτας σας flashed το BIOS;;;;
Τι είναι αυτά που λες; αυτός / αυτή δεν έχει καμία ανάγκη να το κάνουμε αυτό, ακόμη και αν αυτό ονομάζεται επαναφορά του BIOS ....... δεν αναβοσβήνει!

Απόσπασμα:
Εάν δεν γίνει αυτό, θα εξακολουθεί να ψάχνει για την προηγούμενη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σας
Διάβασες αυτό το μέρος;
Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας TubZoo View Post
Επίσης, όταν αγόρασα τον υπολογιστή μου δεν είχε έρθει με γραφικά card.It ακόμα μου λέει ότι η κάρτα βίντεο είναι μια Intel (R) G33/G31 Express Chipset Οικογένεια.
Αυτή είναι επί του σκάφους, δεν αποτελεί προηγούμενο GPU!

Old 28η Ιουν. 2009, 10:40
Ομάδα Δωρητών

Ok typo λάθους σχετικά με την επαναφορά δεν αναβοσβήνει! αλλά ακόμη και αν έχει χρησιμοποιηθεί επί γραφικών ορίζονται εκ νέου με τον καθορισμό του BIOS πριν από την μπαταρία την νέα κάρτα σε αυτό δεν θα λειτουργήσει! Θα οικοδομήσουμε υπολογιστές για ένα ζωντανό και σε τακτική βάση με το νέο κτίριο του υπολογιστή ή ακόμη και την εγκατάσταση νέων κάρτες γραφικών αυτό είναι που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε με επιτυχία την κάρτα εργασίας.
Old 28η Ιουν. 2009, 14:24
Συντονιστής Ομάδας

Αν έχετε δίκιο τότε είμαι σοκαρισμένος!
Δεν έχει να μπει σε ένα e-πέος μάχη, αλλά από όλους τους υπολογιστές που έχω ενσωματωμένο / σταθερό στη ζωή μου (100 της) ποτέ δεν χρειάστηκε να το κάνουμε αυτό, ίσως απενεργοποιήσετε την επιβιβαστεί στο BIOS, αλλά ποτέ δεν αφαιρέσετε την μπαταρία, αν και θα πιθανόν να είναι πιο εύκολο να αλλάξει η ΚΟΑ jumper πάνω και πίσω

Old 28η Ιουν. 2009, 22:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσει το onboad βιογραφικά, αλλά το μόνο που είπε είναι το πρωταρχικό μου αλλαγή χρήσης της κάρτας βίντεο. Έχω δοκιμάσει όλα τα PCI-E, αλλά αυτά που τίποτα δεν έχει αλλάξει λέει το ίδιο πράγμα
Old 28η Ιουν. 2009, 23:28
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως προσπαθείτε να απενεργοποιήσετε εντός bios και έκανε την προσπάθειά σας να κατεβάσετε το χέρι τους οδηγούς;
Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;

Old 29η Ιουν 2009, 00:49
Ομάδα Δωρητών

Χμμ αλήθεια σχετικά με το jumper προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι απλά κάνει τη μπαταρία IVE γίνεται πάντα έτσι, ακόμα και όταν αλλάζουν κάρτα γραφικών προσθήκη υλικού ectt .. Υποθέτω ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα διαφορετικά και θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα:)
Old 29η Ιουν 2009, 05:03
Διαχειριστής Ομάδα

Ποτέ δεν πρέπει να το BIOS, αν δεν θέλουν να χωρέσει μία CPU που δεν ήταν όταν έγινε το συμβούλιο, ακόμη και ότι είναι σπάνιο.

Αναβοσβήνει το BIOS για ένα νέο GFX κάρτα, δεν!

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί nickny Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Ιουλ 2009 14:26
MSI Geforce N9600GSO Xeon Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 30 Αυγ 2008 14:28
GeForce 7600GT κατάψυξη leland16 Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 19 Μαΐου 2008 04:57
XFX GeForce 7800 GTX δεν λειτουργεί; evadwolrab Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 18 Δεκ. 2007 20:01
Laptop πρόβλημα - Acer Aspire 9500 jicms Γενική Συζήτηση Hardware 1 19 Ιαν 2007 15:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.