manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

XFX GeForce 9500 GT Not Working

Reply

Thread Tools
Old 27. lipnja 2009, 23:08
Novi član grupe

Default XFX GeForce 9500 GT Not Working

Ja sam upravo kupio ovo grafičkom karticom kako bi mogli igrati DirectX 10 igre. Ja sam stavio grafičke kartice u mom hardveru već, ali kad sam stavio disk u to ne napraviti pop up tako da ja mogu skinuti drivere. To samo govori video kartica nije xfx kartice. Isto tako kada sam kupila moje računalo nije došao sa grafikom card.It dalje kaže da se moj video karta je Intel (R) G33/G31 Express chipset obitelji.
Old 28. lipnja 2009, 00:20
Moderator / ica grupe

Što su OS koristite?

Možete dobiti vozača ovdjeOdaberite vrstu GPU OS i prvi

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 28. lipnja 2009, 02:10
Donatorska Grupa

Jeste li sigurni napravio prije zamijenili karticu koju bljeskale BIOS?? Ako niste to učinili on će i dalje biti u potrazi za prethodni grafičkom karticom u Vašem računalu. Predlažem da se isključite računalo, isključiti sve snage vodi, Flip izvaditi na brodu BIOS bateriju dopust Internet vanjska strana za 10 sekundi, stavite ga u leđa, a zatim stavite svoje nove grafičke kartice i ponovno spojiti snage vodi, a zatim podešavanje BIOS osnovna Datum, vrijeme.
Old 28. lipnja 2009, 02:44
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mrberty View Post
Jeste li sigurni napravio prije zamijenili karticu koju bljeskale BIOS?? Ako niste to učinili on će i dalje biti u potrazi za prethodni grafičkom karticom u Vašem računalu. Predlažem da se isključite računalo, isključiti sve snage vodi, Flip izvaditi na brodu BIOS bateriju dopust Internet vanjska strana za 10 sekundi, stavite ga u leđa, a zatim stavite svoje nove grafičke kartice i ponovno spojiti snage vodi, a zatim podešavanje BIOS osnovna Datum, vrijeme.
?
Quote:
Jeste li sigurni napravio prije zamijenili karticu koju bljeskale BIOS??
O čemu govoriš? on / ona nema potrebe za to, čak i ako to se zove resetovanje BIOS ....... ne treperi!

Quote:
Ako niste to učinili on će i dalje biti u potrazi za prethodni grafičkom karticom u Vašem računalu
Jeste li pročitali ovaj dio?
Quote:
Originally Posted by TubZoo View Post
Isto tako kada sam kupila moje računalo nije došao sa grafikom card.It dalje kaže da se moj video karta je Intel (R) G33/G31 Express chipset obitelji.
To je onboard, a ne prethodna GPU!

Old 28. lipnja 2009, 10:40
Donatorska Grupa

Ok slovoslagač greška na treperi ne resetovanje! ali čak i ako se koristi na brodu sa vanjska grafika ponovno podešavanje BIOS bateriju prije stavljanjem nove kartice u njemu neće raditi! I graditi računalima za život i na redovnoj osnovi nove zgrade sa pc-a ili čak samo instaliranje nove grafičke kartice je to ono što mi treba da uradim, da bi uspješno dobili karticu radi.
Old 28. lipnja 2009, 14:24
Moderator / ica grupe

Ako ste pravo onda ja sam šokirana!
Ne da se u e-penis bitku, ali iz svih računala sam sagradio / fiksno u mom životu (100's) Nikad nisam morao to učiniti, možda onemogućiti onboard u BIOS, no nikad ga ne uklonite bateriju, iako bi vjerojatno biti lakše promijeniti CMOS jumper i preko leđa

Old 28. lipnja 2009, 22:01
Novi član grupe

Ja sam pokušao onemogućiti onboad bios ali sve to mi je rekao je izmjenom primarnog video karticu koristite. Pokušao sam sve PCI-E, ali oni ništa se promijenilo, kaže istu stvar
Old 28. lipnja 2009, 23:28
Moderator / ica grupe

Jeste li pokušati onemogućiti unutar BIOS-a Jeste li pokušati skinuti drivere ručno?
Što su OS koristite?

Old 29. lipnja 2009, 00:49
Donatorska Grupa

Hmm istinito o jumper osobno sam uočila da radite samo baterije Ive uvijek učinio ga na taj način, čak i kada trampljenje grafičkom karticom dodavanja hardverskih ectt .. Pretpostavljam da ljudi rade stvari drugačije i dobiti iste rezultate:)
Old 29. lipnja 2009, 05:03
Administrator Group

Nikad ne treba da je flash BIOS-u, osim ako želite pričvršćenje CPU da nije kada je odbor je, čak i da je rijetka.

Treperi BIOS za novu GFX kartica, ne!

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.