![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam upravo kupio ovo grafičkom karticom kako bi mogli igrati DirectX 10 igre. Ja sam stavio grafičke kartice u mom hardveru već, ali kad sam stavio disk u to ne napraviti pop up tako da ja mogu skinuti drivere. To samo govori video kartica nije xfx kartice. Isto tako kada sam kupila moje računalo nije došao sa grafikom card.It dalje kaže da se moj video karta je Intel (R) G33/G31 Express chipset obitelji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni napravio prije zamijenili karticu koju bljeskale BIOS?? Ako niste to učinili on će i dalje biti u potrazi za prethodni grafičkom karticom u Vašem računalu. Predlažem da se isključite računalo, isključiti sve snage vodi, Flip izvaditi na brodu BIOS bateriju dopust Internet vanjska strana za 10 sekundi, stavite ga u leđa, a zatim stavite svoje nove grafičke kartice i ponovno spojiti snage vodi, a zatim podešavanje BIOS osnovna Datum, vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Quote:
To je onboard, a ne prethodna GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok slovoslagač greška na treperi ne resetovanje! ali čak i ako se koristi na brodu sa vanjska grafika ponovno podešavanje BIOS bateriju prije stavljanjem nove kartice u njemu neće raditi! I graditi računalima za život i na redovnoj osnovi nove zgrade sa pc-a ili čak samo instaliranje nove grafičke kartice je to ono što mi treba da uradim, da bi uspješno dobili karticu radi. |
|
| |||
| |||
| Ako ste pravo onda ja sam šokirana! Ne da se u e-penis bitku, ali iz svih računala sam sagradio / fiksno u mom životu (100's) Nikad nisam morao to učiniti, možda onemogućiti onboard u BIOS, no nikad ga ne uklonite bateriju, iako bi vjerojatno biti lakše promijeniti CMOS jumper i preko leđa
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ja sam pokušao onemogućiti onboad bios ali sve to mi je rekao je izmjenom primarnog video karticu koristite. Pokušao sam sve PCI-E, ali oni ništa se promijenilo, kaže istu stvar |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušati onemogućiti unutar BIOS-a Jeste li pokušati skinuti drivere ručno? Što su OS koristite?
|
| |||
| |||
| Hmm istinito o jumper osobno sam uočila da radite samo baterije Ive uvijek učinio ga na taj način, čak i kada trampljenje grafičkom karticom dodavanja hardverskih ectt .. Pretpostavljam da ljudi rade stvari drugačije i dobiti iste rezultate:)
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikad ne treba da je flash BIOS-u, osim ako želite pričvršćenje CPU da nije kada je odbor je, čak i da je rijetka.