kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

XFX GeForce 9500 GT nem működik

Reply

Téma eszközök
Old Június 27 2009, 23:08
Új tag Csoport

Én most vettem ezt a grafikus kártyát is képes játszani a DirectX 10 játékok. Van, hogy a grafikus kártya be a hardver már, de amikor én, hogy a lemez nem csinál egy pop-up tehát én tud letölt a vezetők. Csak azt mondja, hogy a videokártya nem egy xfx kártya. Akkor is, amikor megvettem a számítógépet, hogy nem jön egy grafikus card.It még mindig azt mondja, hogy a video kártya van egy Intel (R) G33/G31 Express lapkakészlet családot.
Old Június 28 2009, 00:20
Moderátor Csoport

Milyen operációs rendszer használ?

Lehet kapni a mozdonyvezetők ittVálassza ki az operációs rendszer és a GPU típusát

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Június 28 2009, 02:10
Donor Group

Már gondoskodott arról, cseréje előtt a kártya akkor villant a BIOS???? Ha nem ezt akkor még keresi az előző grafikus kártya az Ön számítógépén. Azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a számítógépet, húzza ki az összes vezető hatalom, Flip a fedélzeten BIOS akkumulátort hagyjuk el 10 másodperc, helyezzük vissza, majd fel az új grafikus kártyát, és újra csatlakozni hatalom vezet majd a BIOS beállítás alap dátum, idő.
Old Június 28 2009, 02:44
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mrberty View Post
Már gondoskodott arról, cseréje előtt a kártya akkor villant a BIOS???? Ha nem ezt akkor még keresi az előző grafikus kártya az Ön számítógépén. Azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a számítógépet, húzza ki az összes vezető hatalom, Flip a fedélzeten BIOS akkumulátort hagyjuk el 10 másodperc, helyezzük vissza, majd fel az új grafikus kártyát, és újra csatlakozni hatalom vezet majd a BIOS beállítás alap dátum, idő.
?
Idézet:
Már gondoskodott arról, cseréje előtt a kártya akkor villant a BIOS????
Mit beszélsz? ő már nem kell csinálni, akkor is, ha hívják helyreállít a bios ....... nem villog!

Idézet:
Ha nem ezt akkor még keresi az előző grafikus kártya a számítógépen
Azt, hogy elolvassa ezt a részét?
Idézet:
Originally Posted by TubZoo View Post
Akkor is, amikor megvettem a számítógépet, hogy nem jön egy grafikus card.It még mindig azt mondja, hogy a video kártya van egy Intel (R) G33/G31 Express lapkakészlet családot.
Ez a fedélzeten, nem a korábbi GPU!

Old Június 28 2009, 10:40
Donor Group

Ok typo hiba a villogó nem helyreállít! De még ha azt a fedélzeten alkalmazott grafika nélkül újra a BIOS beállítás akkumulátor, mielőtt az új kártya nem fog működni! Építettem számítógépek egy élet-és a rendszeres jelleggel épület új számítógép, vagy akár csak az új grafikus kártyák ez, mit kell tennie, hogy sikeresen el a kártya működik.
Old Június 28 2009, 14:24
Moderátor Csoport

Ha van, akkor én vagyok döbbenve!
Nem kap egy e-penis harc, hanem az összes számítógépen már épített / állandó életemben (100 van) Én még soha nem volt erre szükség, lehet, hogy letiltja a fedélzeten a BIOS-ban, de sose vegyük ki az akkumulátort, bár ez valószínűleg könnyebb megváltoztatni a CMOS jumper, és vissza

Old Június 28 2009, 22:01
Új tag Csoport

Megpróbáltam letiltani a BIOS-ban, de minden onboad azt mondta nekem változó az elsődleges videokártya használatát. Megpróbáltam mind a PCI-E is, de semmi sem változott mondja ugyanezt
Old Június 28 2009, 23:28
Moderátor Csoport

Did you try letiltani a BIOS-t, és azt megpróbálja letölteni az illesztőprogramot?
Milyen operációs rendszer használ?

Old Június 29 2009, 00:49
Donor Group

Hmm igaz, a jumper személyesen én megállapította, hogy csak ennek az akkumulátor ive mindig történik így, és még ha swapping grafikus kártya további hardver ectt .. Azt hiszem, az emberek és a dolgok másként el ugyanazt az eredményt:)
Old Június 29 2009, 05:03
Administrator Group

Soha nem kell flash a BIOS, kivéve, ha azt akarjuk, hogy illeszkedjen a CPU, hogy nem volt, ha a fórumon történt, még ez is ritka.

Villog a BIOS-ban egy új Gfx kártya, nem!

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.