![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én most vettem ezt a grafikus kártyát is képes játszani a DirectX 10 játékok. Van, hogy a grafikus kártya be a hardver már, de amikor én, hogy a lemez nem csinál egy pop-up tehát én tud letölt a vezetők. Csak azt mondja, hogy a videokártya nem egy xfx kártya. Akkor is, amikor megvettem a számítógépet, hogy nem jön egy grafikus card.It még mindig azt mondja, hogy a video kártya van egy Intel (R) G33/G31 Express lapkakészlet családot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen operációs rendszer használ? Lehet kapni a mozdonyvezetők ittVálassza ki az operációs rendszer és a GPU típusát
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Már gondoskodott arról, cseréje előtt a kártya akkor villant a BIOS???? Ha nem ezt akkor még keresi az előző grafikus kártya az Ön számítógépén. Azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki a számítógépet, húzza ki az összes vezető hatalom, Flip a fedélzeten BIOS akkumulátort hagyjuk el 10 másodperc, helyezzük vissza, majd fel az új grafikus kártyát, és újra csatlakozni hatalom vezet majd a BIOS beállítás alap dátum, idő. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
Idézet:
Ez a fedélzeten, nem a korábbi GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok typo hiba a villogó nem helyreállít! De még ha azt a fedélzeten alkalmazott grafika nélkül újra a BIOS beállítás akkumulátor, mielőtt az új kártya nem fog működni! Építettem számítógépek egy élet-és a rendszeres jelleggel épület új számítógép, vagy akár csak az új grafikus kártyák ez, mit kell tennie, hogy sikeresen el a kártya működik. |
|
| |||
| |||
| Ha van, akkor én vagyok döbbenve! Nem kap egy e-penis harc, hanem az összes számítógépen már épített / állandó életemben (100 van) Én még soha nem volt erre szükség, lehet, hogy letiltja a fedélzeten a BIOS-ban, de sose vegyük ki az akkumulátort, bár ez valószínűleg könnyebb megváltoztatni a CMOS jumper, és vissza
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam letiltani a BIOS-ban, de minden onboad azt mondta nekem változó az elsődleges videokártya használatát. Megpróbáltam mind a PCI-E is, de semmi sem változott mondja ugyanezt |
|
| |||
| |||
| Did you try letiltani a BIOS-t, és azt megpróbálja letölteni az illesztőprogramot? Milyen operációs rendszer használ?
|
| |||
| |||
| Hmm igaz, a jumper személyesen én megállapította, hogy csak ennek az akkumulátor ive mindig történik így, és még ha swapping grafikus kártya további hardver ectt .. Azt hiszem, az emberek és a dolgok másként el ugyanazt az eredményt:)
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem kell flash a BIOS, kivéve, ha azt akarjuk, hogy illeszkedjen a CPU, hogy nem volt, ha a fórumon történt, még ez is ritka.