פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

XFX GeForce 9500 GT לא עובדת

Reply

שרשרת כלים
Old 27 יוני 2009, 23:08
קבוצת חברות חדשות

Default XFX GeForce 9500 GT לא עובדת

יש לי רק קנה כרטיס המסך הזה יוכל לשחק במשחקי DirectX 10. אני חייב לשים את כרטיס המסך שלי לתוך החומרה כבר, אבל כשאני שם את הדיסק זה לא עושה pop up אז אני יכול להוריד את מנהלי ההתקנים. זה רק אומר את כרטיס הווידאו אינו xfx כרטיס. כמו כן כשקניתי את המחשב שלי, אבל זה לא בא עם גרפיקה card.It עדיין אומר כי כרטיס המסך שלי הוא Intel (R) G33/G31 אקספרס שבבים משפחתי.
Old 28 יוני 2009, 00:20
מנהל קבוצת

איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

אתה יכול לקבל את מנהלי ההתקנים כאן, בחר את מערכת ההפעלה שלך ואת סוג gpu הראשון

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28 יוני 2009, 02:10
קבוצת תורמים

האם אתה בטוח שנעשו לפני החלפת כרטיס ה-BIOS אתה Flashed???? אם אתה לא עושה את זה זה עדיין מחפש את כרטיס המסך הקודמת במחשב. אני מציע לך לכבות את המחשב, לנתק את כל כוח מוביל, תהפכו את הסוללה על לוח ה-BIOS לעזוב אותו במשך 10 שניות, במקום זה שוב ולאחר מכן תוריד את כרטיס המסך החדש ולהיות כוח מוביל להתחבר מחדש ולאחר מכן את תוכנית ההתקנה של ה-BIOS בסיסי תאריך, שעה.
Old 28 יוני 2009, 02:44
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mrberty View Post
האם אתה בטוח שנעשו לפני החלפת כרטיס ה-BIOS אתה Flashed???? אם אתה לא עושה את זה זה עדיין מחפש את כרטיס המסך הקודמת במחשב. אני מציע לך לכבות את המחשב, לנתק את כל כוח מוביל, תהפכו את הסוללה על לוח ה-BIOS לעזוב אותו במשך 10 שניות, במקום זה שוב ולאחר מכן תוריד את כרטיס המסך החדש ולהיות כוח מוביל להתחבר מחדש ולאחר מכן את תוכנית ההתקנה של ה-BIOS בסיסי תאריך, שעה.
?
ציטוט:
האם אתה בטוח שנעשו לפני החלפת כרטיס ה-BIOS אתה Flashed????
על מה אתה מדבר? הוא / היא לא צריך לעשות את זה, גם אם זה נקרא מאפסת את ה-BIOS לא ....... הברקה!

ציטוט:
אם אתה לא עושה את זה זה עדיין מחפש את כרטיס המסך הקודם במחשב
האם קראת את החלק הזה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי TubZoo View Post
כמו כן כשקניתי את המחשב שלי, אבל זה לא בא עם גרפיקה card.It עדיין אומר כי כרטיס המסך שלי הוא Intel (R) G33/G31 אקספרס שבבים משפחתי.
זה onboard, לא קודם GPU!

Old 28 יוני 2009, 10:40
קבוצת תורמים

בסדר טעות דפוס שגיאה על הברקה לא לאפס! אבל גם אם יש בשימוש על הסיפון עם גרפיקה מחדש את הגדרת ה-BIOS לפני בהצבת הסוללה החדשה כרטיס זה לא יעבוד! אני לבנות מחשבים עבור החיים ועל בסיס קבוע עם בנייה של מחשב חדש או אפילו רק התקנה של כרטיסי מסך חדשים זה מה שאני צריך לעשות כדי לקבל את הכרטיס בהצלחה לעבוד.
Old 28 יוני 2009, 14:24
מנהל קבוצת

אם אתה צודק אז אני המום!
לא להיכנס אלקטרוני הפין הקרב אבל לא כל המחשבים אני המובנים / קבוע בחיי (100's) מעולם לא היה צריך לעשות את זה, אולי להשבית את onboard ב-BIOS, אך לא להסיר את הסוללה, על אף שהוא היה כנראה יהיה קל יותר לשנות את cmos דלגן מעל והגב

Old 28 יוני 2009, 22:01
קבוצת חברות חדשות

ניסיתי להפוך את ה-BIOS onboad אבל כל זה הוא אמר לי לשנות את כרטיס המסך הראשי שימוש. ניסיתי את כל ה-PCI-E אלה אבל לא השתנה, אומר אותו דבר
Old 28 יוני 2009, 23:28
מנהל קבוצת

האם אתה מנסה לבטל בתוך ה-BIOS ועשה אתה מנסה להוריד את מנהלי ההתקן באופן ידני?
איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

Old 29 יוני 2009, 00:49
קבוצת תורמים

הממ נכון לגבי דלגן אישית מצאתי את זה רק עושה את הסוללה ive תמיד עשה את זה כך ואפילו בעת החלפת כרטיס המסך הוספת חומרה ectt .. אני מניח שאנשים עושים דברים אחרת ולקבל את אותן התוצאות:)
Old 29 יוני 2009, 05:03
מנהל קבוצת

אתה לא צריך פלאש ה-BIOS, אלא אם כן אתה רוצה להתאים את CPU כי לא היה בחוץ כאשר הדירקטוריון התקבלה, אף כי הוא נדיר.

ה-BIOS הברקה חדשה GFX כרטיס, לא!

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.