![]() |
|
|
|||
|
|||
|
יש לי רק קנה כרטיס המסך הזה יוכל לשחק במשחקי DirectX 10. אני חייב לשים את כרטיס המסך שלי לתוך החומרה כבר, אבל כשאני שם את הדיסק זה לא עושה pop up אז אני יכול להוריד את מנהלי ההתקנים. זה רק אומר את כרטיס הווידאו אינו xfx כרטיס. כמו כן כשקניתי את המחשב שלי, אבל זה לא בא עם גרפיקה card.It עדיין אומר כי כרטיס המסך שלי הוא Intel (R) G33/G31 אקספרס שבבים משפחתי.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
אתה יכול לקבל את מנהלי ההתקנים כאן, בחר את מערכת ההפעלה שלך ואת סוג gpu הראשון
|
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה בטוח שנעשו לפני החלפת כרטיס ה-BIOS אתה Flashed???? אם אתה לא עושה את זה זה עדיין מחפש את כרטיס המסך הקודמת במחשב. אני מציע לך לכבות את המחשב, לנתק את כל כוח מוביל, תהפכו את הסוללה על לוח ה-BIOS לעזוב אותו במשך 10 שניות, במקום זה שוב ולאחר מכן תוריד את כרטיס המסך החדש ולהיות כוח מוביל להתחבר מחדש ולאחר מכן את תוכנית ההתקנה של ה-BIOS בסיסי תאריך, שעה.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
זה onboard, לא קודם GPU!
|
|||
|
|||
|
בסדר טעות דפוס שגיאה על הברקה לא לאפס! אבל גם אם יש בשימוש על הסיפון עם גרפיקה מחדש את הגדרת ה-BIOS לפני בהצבת הסוללה החדשה כרטיס זה לא יעבוד! אני לבנות מחשבים עבור החיים ועל בסיס קבוע עם בנייה של מחשב חדש או אפילו רק התקנה של כרטיסי מסך חדשים זה מה שאני צריך לעשות כדי לקבל את הכרטיס בהצלחה לעבוד.
|
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה צודק אז אני המום!
לא להיכנס אלקטרוני הפין הקרב אבל לא כל המחשבים אני המובנים / קבוע בחיי (100's) מעולם לא היה צריך לעשות את זה, אולי להשבית את onboard ב-BIOS, אך לא להסיר את הסוללה, על אף שהוא היה כנראה יהיה קל יותר לשנות את cmos דלגן מעל והגב
|
|||
|
|||
|
ניסיתי להפוך את ה-BIOS onboad אבל כל זה הוא אמר לי לשנות את כרטיס המסך הראשי שימוש. ניסיתי את כל ה-PCI-E אלה אבל לא השתנה, אומר אותו דבר
|
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה מנסה לבטל בתוך ה-BIOS ועשה אתה מנסה להוריד את מנהלי ההתקן באופן ידני?
איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
|
|||
|
|||
|
הממ נכון לגבי דלגן אישית מצאתי את זה רק עושה את הסוללה ive תמיד עשה את זה כך ואפילו בעת החלפת כרטיס המסך הוספת חומרה ectt .. אני מניח שאנשים עושים דברים אחרת ולקבל את אותן התוצאות:)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה לא צריך פלאש ה-BIOS, אלא אם כן אתה רוצה להתאים את CPU כי לא היה בחוץ כאשר הדירקטוריון התקבלה, אף כי הוא נדיר.