mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

XFX GeForce 9500 GT neveikia

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 27, 2009, 23:08
Naujas Narys

Default XFX GeForce 9500 GT neveikia

Aš ką tik nusipirkau šį video, kad būtų galima žaisti su DirectX 10 žaidimų. Aš įdėti video į savo aparatūros jau, bet kai aš įdėti diską, jis nedaro Iššokantis langas, kad galėčiau atsisiųsti tvarkykles. Jis tiesiog sako, vaizdo plokštė nėra XFX kortelė. Be to, kai nusipirkau mano kompiuteryje ji neateina su grafika card.It dar sako, kad mano vaizdo plokštė Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family.
Old Birželis 28, 2009, 00:20
Moderatorius Grupė

Kokia OS naudojate?

Galite gauti vairuotojų čiaPasirinkite savo OS ir GPU tipo pirmoji

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Birželis 28, 2009, 02:10
Donorų grupės

Ar jūs pasirūpino prieš pakeičiant kortelės uždėtinis BIOS?? Jei ne tai ji bus vis dar ieško savo ankstesnes grafikos plokštę į kompiuterį. Siūlyčiau išjungti kompiuterį, atjunkite visus galia lemia, pasiusti laive BIOS baterija palikti ją 10 sekundžių, įdėkite atgal ir po to įdėti naują grafikos plokštę ir vėl prijungti maitinimo laidai ir tada BIOS setup pagrindinio Data, laikas.
Old Birželis 28, 2009, 02:44
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by mrberty View Post
Ar jūs pasirūpino prieš pakeičiant kortelės uždėtinis BIOS?? Jei ne tai ji bus vis dar ieško savo ankstesnes grafikos plokštę į kompiuterį. Siūlyčiau išjungti kompiuterį, atjunkite visus galia lemia, pasiusti laive BIOS baterija palikti ją 10 sekundžių, įdėkite atgal ir po to įdėti naują grafikos plokštę ir vėl prijungti maitinimo laidai ir tada BIOS setup pagrindinio Data, laikas.
?
Citata:
Ar jūs pasirūpino prieš pakeičiant kortelės uždėtinis BIOS??
What are you talking about? jis / ji nėra reikalo to daryti, net jei jis yra vadinamas naujo BIOS ....... ne mirksi!

Citata:
Jei ne tai ji bus vis dar ieško savo ankstesnes grafikos plokštę kompiuteryje
Ar jūs skaitote šią dalį?
Citata:
Originally Posted by TubZoo View Post
Be to, kai nusipirkau mano kompiuteryje ji neateina su grafika card.It dar sako, kad mano vaizdo plokštė Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family.
Tai yra laive, o ne ankstesnių GPU!

Old Birželis 28, 2009, 10:40
Donorų grupės

Gerai rašybos klaidą flashing ne naujo! bet net jei buvo naudojamas laive grafika iš naujo nustatyti BIOS bateriją prieš pateikdami naują kortelę, tai neveiks! Aš pastatyti kompiuterius gyvenimo ir reguliariai su pastato naują kompiuterį ar net tik diegiant naujas korteles, tai, ką reikia padaryti, norint sėkmingai gauti kortelę darbo.
Old Birželis 28, 2009, 14:24
Moderatorius Grupė

Jei esate teisus tada aš priblokštas!
Negali patekti į e-penis mūšis, bet iš visų kompiuterių zbudowałem / fiksuotas mano gyvenime (100's) Aš niekada to daryti, o gal ir išjungti per BIOS bortą, bet niekada išimkite bateriją, nors jis tikriausiai bus lengviau keisti CMOS Jumper daugiau ir atgal

Old Birželis 28, 2009, 22:01
Naujas Narys

Mėginau išjungti onboad BIOS, bet visose jis pasakė man keisti pirminę vaizdo plokštės naudojimui. Aš išbandžiau visus PCI-E, tie, bet niekas nepasikeitė sako tą patį
Old Birželis 28, 2009, 23:28
Moderatorius Grupė

Ar jums pabandyti atjungti per BIOS ir jūs pabandyti atsisiųsti tvarkykles rankiniu būdu?
Kokia OS naudojate?

Old Birželis 29, 2009, 00:49
Donorų grupės

Hmm tiesa apie Jumper asmeniškai aš rasiu, kad tik tai baterija IVE visada tai padarė taip ir net kai apsikeičiama grafikos plokštę, pridėti aparatūros ectt .. Aš manau, kad žmonės daro dalykus skirtingai, ir gauti tuos pačius rezultatus:)
Old Birželis 29, 2009, 05:03
Administrator Grupė

Jums niekada nereikės Flash BIOS, jei norite, kad tilptų procesorius, kuris nebuvo užpildytas, kai laive buvo, net tai yra reti.

Mirksi BIOS naujų GFX kortele, ne!

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu nickny General Hardware Chat 7 22 liepa 2009 14:26
MSI Geforce N9600GSO Xeon Graphics Cards & Monitoriai 2 Rugpjūtis 30, 2008 14:28
GeForce 7600GT užšaldymas leland16 Graphics Cards & Monitoriai 7 Gegužė 19, 2008 04:57
XFX GeForce 7800 GTX neveikia? evadwolrab Graphics Cards & Monitoriai 1 18 gruodis 2007 20:01
Laptop problema - Acer Aspire 9.500 jicms General Hardware Chat 1 19 sausis 2007 15:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.