![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nusipirkau šį video, kad būtų galima žaisti su DirectX 10 žaidimų. Aš įdėti video į savo aparatūros jau, bet kai aš įdėti diską, jis nedaro Iššokantis langas, kad galėčiau atsisiųsti tvarkykles. Jis tiesiog sako, vaizdo plokštė nėra XFX kortelė. Be to, kai nusipirkau mano kompiuteryje ji neateina su grafika card.It dar sako, kad mano vaizdo plokštė Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ar jūs pasirūpino prieš pakeičiant kortelės uždėtinis BIOS?? Jei ne tai ji bus vis dar ieško savo ankstesnes grafikos plokštę į kompiuterį. Siūlyčiau išjungti kompiuterį, atjunkite visus galia lemia, pasiusti laive BIOS baterija palikti ją 10 sekundžių, įdėkite atgal ir po to įdėti naują grafikos plokštę ir vėl prijungti maitinimo laidai ir tada BIOS setup pagrindinio Data, laikas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
Citata:
Tai yra laive, o ne ankstesnių GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Gerai rašybos klaidą flashing ne naujo! bet net jei buvo naudojamas laive grafika iš naujo nustatyti BIOS bateriją prieš pateikdami naują kortelę, tai neveiks! Aš pastatyti kompiuterius gyvenimo ir reguliariai su pastato naują kompiuterį ar net tik diegiant naujas korteles, tai, ką reikia padaryti, norint sėkmingai gauti kortelę darbo. |
|
| |||
| |||
| Jei esate teisus tada aš priblokštas! Negali patekti į e-penis mūšis, bet iš visų kompiuterių zbudowałem / fiksuotas mano gyvenime (100's) Aš niekada to daryti, o gal ir išjungti per BIOS bortą, bet niekada išimkite bateriją, nors jis tikriausiai bus lengviau keisti CMOS Jumper daugiau ir atgal
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mėginau išjungti onboad BIOS, bet visose jis pasakė man keisti pirminę vaizdo plokštės naudojimui. Aš išbandžiau visus PCI-E, tie, bet niekas nepasikeitė sako tą patį |
|
| |||
| |||
| Ar jums pabandyti atjungti per BIOS ir jūs pabandyti atsisiųsti tvarkykles rankiniu būdu? Kokia OS naudojate?
|
| |||
| |||
| Hmm tiesa apie Jumper asmeniškai aš rasiu, kad tik tai baterija IVE visada tai padarė taip ir net kai apsikeičiama grafikos plokštę, pridėti aparatūros ectt .. Aš manau, kad žmonės daro dalykus skirtingai, ir gauti tuos pačius rezultatus:)
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums niekada nereikės Flash BIOS, jei norite, kad tilptų procesorius, kuris nebuvo užpildytas, kai laive buvo, net tai yra reti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| MSI Geforce N9600GSO | Xeon | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Rugpjūtis 30, 2008 14:28 |
| GeForce 7600GT užšaldymas | leland16 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Gegužė 19, 2008 04:57 |
| XFX GeForce 7800 GTX neveikia? | evadwolrab | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 gruodis 2007 20:01 |
| Laptop problema - Acer Aspire 9.500 | jicms | General Hardware Chat | 1 | 19 sausis 2007 15:27 |
| Temos įrankiai | |
| |