![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko nopirka šo grafikas karti, lai varētu spēlēt DirectX 10 spēles. Esmu grafikas karti mans hardware jau ir, bet kad es lieku diska tas nav jādara pop, lai es varētu lejuplādēt draiverus. Tas tikai teikts, video karte nav XFX karti. Arī tad, kad iegādājos savu datoru tā nenāca ar grafikas card.It vēl saka, ka mana video karte ir Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Vai tu esi pārliecināts, pirms aizstāt karti atlaidinātas BIOS?? Ja jūs neesat to izdarītu, būs vēl meklējat savu iepriekšējo grafikas karti datorā. Es ierosinu, ka jūs izslēdzat savu datoru, atvienojiet visas varas rezultātā, Flip veic uz kuģa BIOS bateriju atstāj it out 10 sekundes, ievietojiet to atpakaļ un tad nodot savu jauno grafikas karti, un atkal savienot varas rezultātā, un tad setup BIOS pamata Date, Time. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Tas ir uz kuģa, ne iepriekšējā GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok typo kļūda Flashing nav atgriezi! bet pat ja ir lietojams uz kuģa grafikas ar no jauna nosaka BIOS bateriju pirms nodošanas jaunas kartes tas nedarbojas! Es veidotu datoriem dzīvo un regulāri ar ēkas jaunu datoru's vai pat tikai uzstādot jaunas grafikas kartes, tas ir tas, kas man jādara, lai sekmīgi iegūt karti strādā. |
|
| |||
| |||
| Ja Jums ir taisnība, tad es esmu šokēts! Nevar tikt iekšā e-penis kaujas, bet no visiem datoriem, es uzcelta / fiksēto manā dzīvē (100's) man nekad nav bijis jādara, varbūt atslēgt borta in BIOS bet nekad izņemt akumulatoru, kaut arī būtu iespējams, būs vieglāk mainīt CMOS jumper atkal un atkal
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju atslēgt onboad BIOS, bet visi tā teikt man mainīt primāro video kartes izmantot. Esmu mēģinājis visas PCI-E tiem, taču nekas nav mainījies saka pats |
|
| |||
| |||
| Vai jūs mēģināt atslēgt laikā BIOS un jūs mēģināt ielādēt draiveri manuāli? Kāda OS jūs lietojat?
|
| |||
| |||
| Hmm taisnība par jumper personīgi man ir konstatēts, ka tikai darot akumulatoru IVE vienmēr dara to šādā veidā, un pat tad, ja pārnešana grafikas karte pievienojot aparatūra ectt .. Es domāju, ka cilvēki darīt lietas savādāk un iegūt tādu pašu rezultātu:)
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nekad nevajadzēs flash BIOS, ja jūs vēlaties, lai ietilptu CPU, kas nebija, kad padomei bija arī tad, tas ir reti.
|
| Bookmarks |