![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam tylko zakupili ten karty graficznej, aby móc grać DirectX 10 gier. Mam umieścić karty graficznej do mojego sprzętu już, ale kiedy i umieścić dysk nie zrobić pop-up i tak można pobrać sterowniki. Po prostu mówi, że karta graficzna nie jest XFX karty. Również kiedy kupiłem komputer nie pochodzą z grafiki card.It nadal mówi, że moja karta graficzna to Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Czy na pewno się przed zastępując karta Flashed w BIOSie?? Jeśli nie to będzie nadal poszukuje poprzedniej karty graficznej w komputerze. I sugerują, że można wyłączyć komputera, odłączyć zasilanie wszystkich prowadzi, Flip obecnie na pokładzie BIOS bateria pozostawić go na 10 sekund, należy umieścić go z powrotem, a następnie umieścić w nowej karty graficznej i ponownie podłączyć zasilanie, a następnie prowadzi konfiguracji BIOS podstawowe Data, godzina. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jest na pokładzie, a nie poprzedniego GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok literówka błąd na Flashing nie zresetowaniem! ale nawet jeśli jest używany na pokładzie grafiki bez ponownego ustawienia BIOS przed włożeniem baterii nowej karty nie będzie działać! I budować komputery dla życia i są na bieżąco z budową nowego komputera lub nawet instalowania nowych kart graficznych jest to, co muszę zrobić, aby z powodzeniem kupić kartę pracy. |
|
| |||
| |||
| Jeśli prawo to jestem w szoku! Nie dostanie się do e-penisa bitwę, ale na wszystkich komputerach mam zbudowany / stałe w moim życiu (100's) nigdy nie miała do tego, że na pokładzie może wyłączyć w systemie BIOS, ale nigdy nie wyjąć baterię, choć to Prawdopodobnie można łatwiej zmienić WOR skoczka ponad iz powrotem
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| I starałem się wyłączyć onboad bios ale ona powiedziała mi zmianę pierwotnego użytkowania karty graficznej. Mam wypróbowany wszystkie PCI-E, ale nic się nie zmieniło, mówi to samo |
|
| |||
| |||
| Czy spróbować wyłączyć w BIOSie i ty spróbuj ściągnąć sterowniki ręcznie? Co OS używasz?
|
| |||
| |||
| Hmm prawda o skoczka osobiście i ustaliliśmy, że po prostu robi baterii zawsze ive done it this way, a nawet jeśli wymiany karty graficznej dodawania sprzętu ectt .. Wydaje mi się, ludzie robią rzeczy, inaczej i uzyskać takie same wyniki:)
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nigdy nie trzeba systemu BIOS, chyba że chcesz pasuje do procesora, który nie był na pokładzie, gdy został złożony, a nawet, że jest rzadko.
|
| Zakładki |