![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am cumpărat această placă grafică, pentru a putea juca jocuri DirectX 10. I-au pus în mi placă grafică hardware deja, dar, când am pus pe disc, în aceasta nu face o fereastră de tip pop sus ca sa ma pot descărca driver-ele. Se spune că doar video carte nu este o carte de xfx. De asemenea, atunci când l-am cumpărat computerul meu nu a venit cu o grafică card.It mai spune ca-mi placă video este un Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce sistem de operare folositi? Puteţi obţine driverele aici, Alegeţi-vă şi sisteme de operare de tip primul GPU
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Te-ai asigurat înainte de înlocuire a cardului străfulgerat ai BIOS-ul???? Dacă nu aţi face acest lucru va fi în continuare în căutarea dumneavoastră anterior placă grafică pe computer. Vă sugerez să opriţi-vă PC-ul, deconectaţi toate putere conduce, Flip afară de la bord bateria BIOS-l lasă timp de 10 secunde, puneţi-l în spate şi apoi pune-ţi placă grafică în noi şi suntem conectaţi putere conduce şi apoi setaţi BIOS-ul bază, data, ora. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
Citat:
Asta este la bord, nu este un precedent GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok greşeli de eroare de pe clipeste nu resetare! dar, chiar dacă a folosit la bord sunt în grafic cu setarea BIOS-ul bateria, înainte de punerea în noul card nu va funcţiona! Am construit de calculatoare pentru a-şi câştiga existenţa şi în mod regulat cu construirea de noi PC-ul lui, sau chiar doar instalarea de noi carduri de grafica aceasta este ceea ce trebuie să faceţi pentru a obţine succes în carte de muncă. |
|
| |||
| |||
| Dacă ai dreptate, atunci eu sunt in stare de soc! Nu pentru a ajunge într-un e-penis de lupta, dar din toate computerele am construit / fix in viata mea (100 a) nu am mai avut de a face asta, poate dezactiva de la bord în BIOS-ul, dar nu scoate bateria, cu toate că s-ar fi probabil mai uşor de a schimba peste Jumper CMOS şi înapoi
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Am încercat să dezactivaţi onboad BIOS-ul, dar toate le-a spus de mine este schimbarea primar video carte de utilizare. Am încercat tot de la PCI-E cele dar nimic nu sa schimbat spune acelaşi lucru |
|
| |||
| |||
| Te-ai încerca să dezactivaţi în BIOS-ului şi ai încerca să descărcaţi driverele manual? Ce sistem de operare folositi?
|
| |||
| |||
| Hmm adevărat despre bluză de personal, am constatat că doar faci bateria ive făcut-o întotdeauna în acest fel şi, chiar şi atunci când schimbarea placă grafică adăugarea de hardware ectt .. Cred că oamenii fac lucrurile diferit şi să obţină aceleaşi rezultate:)
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu te-ai nevoie de flash la BIOS-ul, cu excepţia cazului în care doriţi să se potrivesc cu un procesor care nu a fost la bord, atunci când a fost făcută, chiar că este rară.