menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

XFX GeForce 9500 GT nefunguje

Reply

Thread Tools
Old 27. júna 2009, 23:08
Nový člen skupiny

Default XFX GeForce 9500 GT nefunguje

Práve som kúpil túto grafickú kartu, aby mohli hrať DirectX 10 hier. Mám dať grafickú kartu do môjho hardware už, ale keď som dal disk nemá robiť pop tak jsem si stiahnuť ovládače. Len hovorí, grafická karta nie je XFX karty. I keď som kúpil môj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále hovorí, že moja grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu.
Old 28. júna 2009, 00:20
Moderátor skupiny

Aký OS používate?

Môžete si stiahnuť ovládače tadyVyberte typ OS a GPU prvý

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28. júna 2009, 02:10
Darcu Skupina

Už ste sa určite pred nahradí karty zasvítil BIOS?? Ak tomu tak nie je, že to bude stále hľadá svoje predchádzajúce grafickej karty v počítači. Navrhujem, že vypnutie počítača odpojiť všetky sily vedie, Flip z palubného BIOS batérie opustiť ju za 10 sekúnd, umiestnite ho späť a potom dajte novú grafickú kartu a znovu pripojiť napájací vedie a potom nastaviť BIOS základné dátumu, času.
Old 28. júna 2009, 02:44
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mrberty View Post
Už ste sa určite pred nahradí karty zasvítil BIOS?? Ak tomu tak nie je, že to bude stále hľadá svoje predchádzajúce grafickej karty v počítači. Navrhujem, že vypnutie počítača odpojiť všetky sily vedie, Flip z palubného BIOS batérie opustiť ju za 10 sekúnd, umiestnite ho späť a potom dajte novú grafickú kartu a znovu pripojiť napájací vedie a potom nastaviť BIOS základné dátumu, času.
?
Citácia:
Už ste sa určite pred nahradí karty zasvítil BIOS??
O čom to hovoríš? On / ona nemá potrebu to urobiť, aj keď sa hovorí resetovania bios ....... ne blikajúci!

Citácia:
Ak tomu tak nie je, že to bude stále hľadá svoje predchádzajúce grafickej karty v počítači
Četl jsi túto úlohu?
Citácia:
Pôvodne Poslal TubZoo View Post
I keď som kúpil môj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále hovorí, že moja grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu.
To je na palube, nie je predchádzajúci GPU!

Old 28. júna 2009, 10:40
Darcu Skupina

Ok typo chyby na Prerušované resetovania ne! ale aj keby bol použitý na palube grafika bez opätovného nastavenia BIOS batérie pred uvedením novej karty v nej nebude fungovať! I budovať počítača na život a na pravidelnej báze s budovaním novej PC, alebo aj len inštalácia nových grafických kariet je to, čo musím urobiť, aby sa úspešne dostať karta funguje.
Old 28. júna 2009, 14:24
Moderátor skupiny

Ak majú pravdu, potom som šokovaný!
Ne sa dostať do e-penis bitku, ale zo všetkých počítačov som vybudoval / pevná v mojom živote (100 o) Ešte nikdy som to musel urobiť, možno zakázať palube v bios ale nikdy batériu, hoci by pravdepodobne ľahšie meniť CMOS jumper nad a späť

Old 28. júna 2009, 22:01
Nový člen skupiny

Som sa snažil vypnúť onboad bios, ale všetko je už povedal, je mi zmeniť primárnu grafickú kartu použiť. Som sa pokúsil všetky PCI-E, ale tie sa nič nezmenilo hovorí to isté
Old 28. júna 2009, 23:28
Moderátor skupiny

Mali by ste skúsiť vypnúť v BIOSu a skúste si stiahnuť ovládače ručne?
Aký OS používate?

Old 29. júna 2009, 00:49
Darcu Skupina

Hmm pravda o jumper osobne som zistil, že práve robí batérie IVE vždy urobiť to týmto spôsobom, a to aj pri výmene grafickej karty pridaním hardvéru ectt .. Predpokladám, že ľudí robiť veci inak a dostať rovnaké výsledky:)
Old 29. júna 2009, 05:03
Administrátor Skupina

Už nikdy nebudete musieť flash BIOS, ak chcete, aby sa vošli CPU, ktorý nebol v čase na palube bolo i to je zriedkavé.

Prerušované BIOS pre novú GFX kartu, nie!

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu nickny Všeobecné Hardware Chat 7 22. júla 2009 14:26
MSI Geforce N9600GSO Xeon Graphics Cards & Monitory 2 30. augusta 2008 14:28
Geforce 7600GT mrazu leland16 Graphics Cards & Monitory 7 19. mája 2008 04:57
XFX GeForce 7800 GTX nefunguje? evadwolrab Graphics Cards & Monitory 1 18. december 2007 20:01
Laptop problém - Acer Aspire 9500 jicms Všeobecné Hardware Chat 1 19. januára 2007 15:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.