![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som kúpil túto grafickú kartu, aby mohli hrať DirectX 10 hier. Mám dať grafickú kartu do môjho hardware už, ale keď som dal disk nemá robiť pop tak jsem si stiahnuť ovládače. Len hovorí, grafická karta nie je XFX karty. I keď som kúpil môj počítač to nepřišel s grafikou card.It stále hovorí, že moja grafická karta je Intel (R) G33/G31 Express Čipová rodinu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Už ste sa určite pred nahradí karty zasvítil BIOS?? Ak tomu tak nie je, že to bude stále hľadá svoje predchádzajúce grafickej karty v počítači. Navrhujem, že vypnutie počítača odpojiť všetky sily vedie, Flip z palubného BIOS batérie opustiť ju za 10 sekúnd, umiestnite ho späť a potom dajte novú grafickú kartu a znovu pripojiť napájací vedie a potom nastaviť BIOS základné dátumu, času. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
Citácia:
To je na palube, nie je predchádzajúci GPU!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok typo chyby na Prerušované resetovania ne! ale aj keby bol použitý na palube grafika bez opätovného nastavenia BIOS batérie pred uvedením novej karty v nej nebude fungovať! I budovať počítača na život a na pravidelnej báze s budovaním novej PC, alebo aj len inštalácia nových grafických kariet je to, čo musím urobiť, aby sa úspešne dostať karta funguje. |
|
| |||
| |||
| Ak majú pravdu, potom som šokovaný! Ne sa dostať do e-penis bitku, ale zo všetkých počítačov som vybudoval / pevná v mojom živote (100 o) Ešte nikdy som to musel urobiť, možno zakázať palube v bios ale nikdy batériu, hoci by pravdepodobne ľahšie meniť CMOS jumper nad a späť
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Som sa snažil vypnúť onboad bios, ale všetko je už povedal, je mi zmeniť primárnu grafickú kartu použiť. Som sa pokúsil všetky PCI-E, ale tie sa nič nezmenilo hovorí to isté |
|
| |||
| |||
| Mali by ste skúsiť vypnúť v BIOSu a skúste si stiahnuť ovládače ručne? Aký OS používate?
|
| |||
| |||
| Hmm pravda o jumper osobne som zistil, že práve robí batérie IVE vždy urobiť to týmto spôsobom, a to aj pri výmene grafickej karty pridaním hardvéru ectt .. Predpokladám, že ľudí robiť veci inak a dostať rovnaké výsledky:)
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už nikdy nebudete musieť flash BIOS, ak chcete, aby sa vošli CPU, ktorý nebol v čase na palube bolo i to je zriedkavé.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| MSI Geforce N9600GSO | Xeon | Graphics Cards & Monitory | 2 | 30. augusta 2008 14:28 |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. mája 2008 04:57 |
| XFX GeForce 7800 GTX nefunguje? | evadwolrab | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. december 2007 20:01 |
| Laptop problém - Acer Aspire 9500 | jicms | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 19. januára 2007 15:27 |
| Thread Tools | |
| |