![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам управо купио ово графичком картицом како би могли играти ДирецтКс 10 игре. Ја сам ставио графичке картице у мом хардверу већ, али кад сам ставио диск у то не направити поп уп тако да ја могу скинути дривер. То само говори видео картица није ксфкс картице. Исто тако када сам купила моје рачунар није дошао са графиком цард.Ит даље каже да се мој видео карта је Интел (Р) Г33/Г31 Експресс цхипсет породице.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли сигурни направљен пре заменили картицу коју бљескале БИОС?? Ако нисте то урадили он ће и даље бити у потрази за претходни графичком картицом у вашем рачунару. Предлажем да се искључите рачунар, искључити све снаге води, флип извадити на броду БИОС батерију допуст то вањска страна за 10 секунди, ставите га у леђа, а затим ставите своје нове графичке картице и поново спојити снаге води, а затим подешавање БИОС основна Датум, време.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Куоте:
Куоте:
То је онбоард, а не претходна ГПУ!
|
|||
|
|||
|
Ок словослагач грешка на трепери не ресетовање! али чак и ако се користи на броду са вањска графика поновно подешавање БИОС батерију пре стављањем нове картице у њему неће радити! И градити рачунарима за живот и на редовној основи нове зграде са пц-а или чак само инсталирање нове графичке картице је то оно што ми треба да урадим, да би успешно добили картицу ради.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако сте право онда ја сам шокирани!
Не да се у е-пенис битку, али из свих рачунара сам саградио / фиксно у мом животу (100'с) Никада нисам морао то да учини, можда онемогућити онбоард у БИОС, но никад га не уклоните батерију, иако би вероватно бити лакше променити ЦМОС јумпер и преко леђа
|
|||
|
|||
|
Ја сам покушао онемогућите онбоад БИОС-али све то ми је рекао је измјеном примарног видео картицу користите. Покушао сам све ПЦИ-Е, али они ништа се променило, каже исту ствар
|
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли покушати онемогућите унутар БИОС-а Јесте ли покушати скинути дривер ручно?
Шта су ОС користите?
|
|||
|
|||
|
Хмм истинито о јумпер лично сам уочила да радите само батерије Иве увек учинио га на тај начин, чак и када трампљење графичком картицом додавања хардверских ецтт .. Претпостављам да људи раде ствари другачије и добити исте резултате:)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Никад не треба да је фласх БИОС-у, осим ако желите причвршћење ЦПУ да није када је одбор је, чак и да је ретка.