![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece DirectX 10 oyun oynatabilirsiniz bu grafik kartı almış. Ben donanım olarak zaten, fakat grafik kartı koydum ben çok i sürücüleri indirebilirsiniz bir pop yapmak olmasa bile, disk koymak. Sadece ekran kartı XFX bir kart değil diyor. Ayrıca ben bir grafik card.It ile gelmedi benim bilgisayar satın hala Video kartı Intel (R) G33/G31 Express Chipset Ailesi olduğunu söyledi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullandığınız işletim sistemi nedir? Bu sürücüleri alabilirsiniz burada, Ilk olarak OS ve GPU türü seçin
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Emin size BIOS Flashed kart yerine önce yapmadık mı?? Bu hala bilgisayarınızda önceki grafik kartı arıyor olacak yapmadı. Anladığımız kadarıyla, PC'nizi kapatmak tüm güç, pano BIOS Pil 10 saniye, ve daha sonra, yeni grafik kartı koymak ve daha sonra kurulum BIOS güç neden bağlanmak tekrar tekrar yerine dışarı çıkmak çıldırmak neden çıkarın öneririz Temel Tarih, Saat. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu Teknede, bir önceki GPU değil!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Yanıp sönen sıfırlamanızı değil Tamam yazım hatası hata! ama olsa bile kurulu grafik üzerinde yeniden bu işe yaramaz, yeni kart koyarak önce BIOS pili ayar ile kullanmış! Ben yaşayan bir bilgisayar kurmak ve düzenli olarak bina yeni PC ya da sadece bu Yapacak başarıyla kartın çalışma için gereken yeni grafik kartlarını takma. |
|
| |||
| |||
| Eğer doğru sonra şok pm var! Bu e-Penis savaş ama ben inşa tüm bilgisayarların girecek / Hayatımda Pazarlıksız (100's) Ben BIOS bu, belki devre dışı bırakın Teknede yapmak ama hiç sahip bataryayı çıkartın asla birlikte de belki tekrar geri CMOS atlamacı değiştirmek için daha kolay olması
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben onboad BIOS'ta devre dışı bırakmak için ancak hepsini söyledi bana birincil ekran kartı kullanmak değişiyor çalıştılar. Ben de bir PCI-E olanlar denedi ama hiçbir şey değişti de aynı şeyi söylüyor |
|
| |||
| |||
| Için devre dışı bırakmak için BIOS içinde deneyin ve el ile sürücüleri indirmeyi deneyin yaptı mı? Kullandığınız işletim sistemi nedir?
|
| |||
| |||
| Hmm O sadece her zaman bu şekilde yapılır ive bile grafik kartı donanım ectt .. ekleyerek swapping bataryayı yaparken bulduğunuzda atlamacı kişisel hakkında doğru İnsanların farklı şeyler yapmak ve aynı sonuçları elde varsayalım:)
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu was bir işlemci sığdırmak için pano yapıldı, hatta nadirdir istiyorsanız BIOS flaş gerekir asla.
|
| Bookmarks |