менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

XFX GeForce 9500 GT не працює

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 червня 2009, 23:08
Нові члени групи

Default XFX GeForce 9500 GT не працює

Я тільки що купив цю відеокарту щоб мати можливість грати в DirectX 10 гри. Я поставив відеокарту в моїй апаратурою, але коли я поставив диск в ньому не робити спливаюче тому я можу завантажити драйвера. Вона просто говорить, що відеокарта не XFX карти. Також, коли я купив комп'ютер не вийшло з card.It графіка як і раніше стверджує, що моя відеокарта Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family.
Old 28 червня 2009, 00:20
Модератор групи

Якою ОС ви користуєтеся?

Ви можете отримати водії тут, Виберіть свою ОС і тип першим GPU

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28 червня 2009, 02:10
Донор групи

Ви переконалися, перед заміною картки ви майнули BIOS?? Якщо ви не зробили цього вона буде як і раніше, дивлячись на ваші попередні відеокарти в комп'ютер. Я вважаю, що ви вимкніть комп'ютер, вимкніть всю владу веде, Flip Out на батареї Board BIOS залишити його протягом 10 секунд, місце його назад і потім покласти нову відеокарту і в повторному підключенні влада веде, а потім налаштувати BIOS Основні дати та час.
Old 28 червня 2009, 02:44
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mrberty View Post
Ви переконалися, перед заміною картки ви майнули BIOS?? Якщо ви не зробили цього вона буде як і раніше, дивлячись на ваші попередні відеокарти в комп'ютер. Я вважаю, що ви вимкніть комп'ютер, вимкніть всю владу веде, Flip Out на батареї Board BIOS залишити його протягом 10 секунд, місце його назад і потім покласти нову відеокарту і в повторному підключенні влада веде, а потім налаштувати BIOS Основні дати та час.
?
Цитата:
Ви переконалися, перед заміною картки ви майнули BIOS??
Що ти говориш? Він / вона не треба цього робити, навіть якщо вона називається скидання BIOS ....... не блимає!

Цитата:
Якщо ви не зробили цього вона буде як і раніше, дивлячись на ваші попередні відеокарти в комп'ютер
Ви читали цю частину?
Цитата:
Спочатку Написав TubZoo View Post
Також, коли я купив комп'ютер не вийшло з card.It графіка як і раніше стверджує, що моя відеокарта Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family.
Тобто на борту, а не попередній ГПУ!

Old 28 червня 2009, 10:40
Донор групи

Ok друкарську помилку помилку на миготіння не скинути! Але навіть якщо б використав на борту графічних з повторно з установкою батарей BIOS Перед пуском нової картки в ньому не буде працювати! Я будую комп'ютери для життя, і на регулярній основі з будівництвом нових ПК або навіть просто встановити нову відеокарту це те, що мені потрібно робити, щоб успішно отримати карти працюють.
Old 28 червня 2009, 14:24
Модератор групи

Якщо ви маєте рацію, то Я в шоці!
Щоб не потрапити в електронну пеніса битви, але з усіх комп'ютерах я збудував / зафіксовані в моєму житті (100's) Я ніколи не доводилося робити, що, можливо відключити вбудований в BIOS, але ніколи не видалити батарею, хоча було б ймовірно, буде простіше змінити CMOS перемичкою над і назад

Old 28 червня 2009, 22:01
Нові члени групи

Я пробував відключити onboad BIOS, але все, що вона сказала це мені зміни первинного використання відеокарти. Я пробував всі PCI-E них, але нічого не змінилося говорить те ж саме
Old 28 червня 2009, 23:28
Модератор групи

Чи намагалися Ви протягом BIOS відключити і зробив спробу завантажити драйвери вручну?
Якою ОС ви користуєтеся?

Old 29 червня 2009, 00:49
Донор групи

Хм сказати про перемичку Особисто я виявив, що просто робить батареї Мені завжди зробити це так, і навіть при заміні графічної карти додавання апаратних ECTT .. Я думаю, люди по-різному і отримати той же результат:)
Old 29 червня 2009, 05:03
Адміністратор групи

Вам ніколи не доведеться Flash BIOS, якщо ви не хочете, щоб помістити процесор, що не було, коли було прийнято радою, навіть це рідко.

Перепрограмування BIOS для нових карт GFX, ні!

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом nickny Генеральний обладнання чат 7 22 липня 2009 14:26
MSI GeForce N9600GSO Xeon Графічні карти & Монітори 2 30 серпня 2008 14:28
Geforce 7600GT замерзання leland16 Графічні карти & Монітори 7 19 травня 2008 04:57
XFX GeForce 7800 GTX не працює? evadwolrab Графічні карти & Монітори 1 18 грудня 2007 20:01
Ноутбук проблема - Acer Aspire 9500 jicms Генеральний обладнання чат 1 19 січня 2007 15:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.