![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купив цю відеокарту щоб мати можливість грати в DirectX 10 гри. Я поставив відеокарту в моїй апаратурою, але коли я поставив диск в ньому не робити спливаюче тому я можу завантажити драйвера. Вона просто говорить, що відеокарта не XFX карти. Також, коли я купив комп'ютер не вийшло з card.It графіка як і раніше стверджує, що моя відеокарта Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ви переконалися, перед заміною картки ви майнули BIOS?? Якщо ви не зробили цього вона буде як і раніше, дивлячись на ваші попередні відеокарти в комп'ютер. Я вважаю, що ви вимкніть комп'ютер, вимкніть всю владу веде, Flip Out на батареї Board BIOS залишити його протягом 10 секунд, місце його назад і потім покласти нову відеокарту і в повторному підключенні влада веде, а потім налаштувати BIOS Основні дати та час. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
Тобто на борту, а не попередній ГПУ!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok друкарську помилку помилку на миготіння не скинути! Але навіть якщо б використав на борту графічних з повторно з установкою батарей BIOS Перед пуском нової картки в ньому не буде працювати! Я будую комп'ютери для життя, і на регулярній основі з будівництвом нових ПК або навіть просто встановити нову відеокарту це те, що мені потрібно робити, щоб успішно отримати карти працюють. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви маєте рацію, то Я в шоці! Щоб не потрапити в електронну пеніса битви, але з усіх комп'ютерах я збудував / зафіксовані в моєму житті (100's) Я ніколи не доводилося робити, що, можливо відключити вбудований в BIOS, але ніколи не видалити батарею, хоча було б ймовірно, буде простіше змінити CMOS перемичкою над і назад
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Я пробував відключити onboad BIOS, але все, що вона сказала це мені зміни первинного використання відеокарти. Я пробував всі PCI-E них, але нічого не змінилося говорить те ж саме |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися Ви протягом BIOS відключити і зробив спробу завантажити драйвери вручну? Якою ОС ви користуєтеся?
|
| |||
| |||
| Хм сказати про перемичку Особисто я виявив, що просто робить батареї Мені завжди зробити це так, і навіть при заміні графічної карти додавання апаратних ECTT .. Я думаю, люди по-різному і отримати той же результат:)
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам ніколи не доведеться Flash BIOS, якщо ви не хочете, щоб помістити процесор, що не було, коли було прийнято радою, навіть це рідко.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| MSI GeForce N9600GSO | Xeon | Графічні карти & Монітори | 2 | 30 серпня 2008 14:28 |
| Geforce 7600GT замерзання | leland16 | Графічні карти & Монітори | 7 | 19 травня 2008 04:57 |
| XFX GeForce 7800 GTX не працює? | evadwolrab | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 грудня 2007 20:01 |
| Ноутбук проблема - Acer Aspire 9500 | jicms | Генеральний обладнання чат | 1 | 19 січня 2007 15:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |