![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může někdo z vás řekněte mi, proč jsou tak nízké voltů na 12volt stranu, měli číst 2,98 voltu a cpu větrák běží jen na půl otáčky, které doesnt pomoci temps! ![]() ta ade |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musí to být něco s vaším PSU, PSU, které máte?
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron CPU. Microstar palubě. 768 MB DDR paměti díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To není napájení (PSU) specifikace.
| |||
| |||
| Jste si jisti, že to je na 12V železnici? ne 3.3V železnici? |
|
| |||
| |||
| Promiň ... její a. ... bestec ATX 250 (zvuky, levná a nasty lol) ale to se změnilo za jiný na stejné úrovni, stejné voltů čtení: -- Hardware čidla sledovala 4,4 .. Jádro voltů ... 1.37v aux voltů ... 3.23v 3.3V železniční ... 3.03v 5V železnici ...... 5.06v 12V železnici .... 2.98v! a CPU ventilátor 12volts a běží na 800revs, řekl by měla být asi 2000 otáčkách? ![]() naději, je to ok nazdraví ade |
|
| |||
| |||
| Na desce čidla musí být chybná, CPU ventilátor zvuky pomalu, ale je zřejmě jen běží tak rychle, jak je potřeba, aby se v bezpečí mantain temps. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Start Up na můj notebook je Sooo Slooooow někdo vědět proč? | moggyjo | Operační systémy Windows | 1 | 18 únor 2009 11:35 |
| Thread Nástroje | |
| |