![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει γιατί το βολτ είναι τόσο χαμηλά στην 12volt πλευρά, που διαβάζουν 2,98 βολτ και τον ανεμιστήρα της CPU είναι μόνο τρέχει στο μισό της ταχύτητας, οι οποίες βοηθούν την doesn't temps! ![]() TA ADE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να είναι κάτι λάθος με το PSU, PSU που έχετε;
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron CPU. microstar σκάφους. 768 MB μνήμης DDR ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats δεν το τροφοδοτικό (PSU) specs.
| |||
| |||
| Είστε σίγουροι ότι η thats 12V σιδηροδρομικών; δεν το σιδηροδρομικό 3.3V; |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη ... α. την ... bestec atx 250 (ακούγεται φτηνή και άσχημη lol) έχουν αλλάξει, αλλά για ένα άλλο το ίδιο, ίδια βολτ ανάγνωση: -- Hardware αισθητήρας παρακολουθεί 4,4 .. πυρήνα βολτ ... 1.37v aux βολτ ... 3.23v 3.3v σιδηροδρομικό ... 3.03v 5V σιδηροδρομικών ...... 5.06v 12v σιδηροδρομικών .... 2.98v! και το cpu fan είναι 12volts και λειτουργεί στις 800revs, λένε θα πρέπει να είναι περίπου 2.000 στροφές; ![]() ελπίδα αυτό είναι ok cheers ADE |
|
| |||
| |||
| Η μητρική πλακέτα αισθητήρων πρέπει να είναι ελαττωματικό, cpu fan ακούγεται αργή, αλλά είναι μάλλον μόνο τρέχει όσο πιο γρήγορα θα πρέπει να mantain σε ασφαλή temps. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκκίνηση στο lap-top μου είναι Sooo Slooooow, anyone know why? | moggyjo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 18 Φεβ 2009 11:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |