![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds no jums man pateikt, kāpēc volti ir tik zema 12volt puses, viņi lasa 2,98 volti un cpu ventilators ir tikai sācies puse ātrumu, kas doesn't palīdzēt temps! ![]() ta Ade |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jābūt kaut kas nav kārtībā ar jūsu PSU, kas PSU jums ir?
| |||
| |||
| hp. 2.6MHz Intel Celeron CPU. rūteri kuģa. 768 mb ddr atmiņa pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats nav Power Supply (PSU) specs.
| |||
| |||
| Vai esat pārliecināts, ka thats 12V dzelzceļa? nav 3.3V dzelzceļa? |
|
| |||
| |||
| sorry ... tā a. ... bestec ATX 250 (skaņas lēts un nikns lol) bet ir mainījies to vēl pats, pats volti lasījums: -- Hardware sensor kontrolēt 4,4 .. galvenā volti ... 1.37v aux volti ... 3.23v 3.3v dzelzceļa ... 3.03v 5v dzelzceļa ...... 5.06v 12v dzelzceļa .... 2.98v! un cpu ventilators 12volts un darbojas pie 800revs, ir teicis, būtu ap 2000 apgriezieniem? ![]() ceru, ka šis ir ok cheers Ade |
|
| |||
| |||
| Motherboard sensors ir bojāta, cpu ventilators skan lēna, bet ir iespējams, tikai darboties tik ātri, cik tas ir nepieciešams, lai mantain drošu temps. |
![]() |
|
| Bookmarks |