![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pot de orice, spune-mi de ce sunt atât de mici de volţi pe 12volt parte, au citit 2.98 volţi şi CPU fan se execută numai la jumătate de viteză, care să ajute la doesnt temps!!! ![]() ta ADE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie să fie ceva în neregulă cu dumneavoastră PSU, PSU care ai?
| |||
| |||
| HP. 2.6mhz CPU Intel Celeron. microstar bord. 768 MB de memorie DDR mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats nu sursa de alimentare (PSU) specs.
| |||
| |||
| Sunteţi sigur thats de 12V feroviar? nu de 3.3V feroviar? |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău ... a. sa ... bestec ATX 250 (sunete ieftin şi prost lol) dar s-au schimbat-o pentru o alta la fel, acelaşi volţi lectură: -- Hardware senzor de monitorizare 4.4 .. Nucleul de volţi ... 1.37v AUX de volţi ... 3.23v 3.3v feroviar ... 3.03v 5V feroviar ...... 5.06v 12v feroviar .... 2.98v!!! şi CPU fan este 12volts şi să fie difuzate la 800revs, sa spus ar trebui să fie aproximativ 2000 revs? ![]() sper acest lucru este ok Noroc ADE |
|
| |||
| |||
| Senzori de placa de bază trebuie să fie defect, CPU fan sunete lent, dar este, probabil, doar să fie difuzate la fel de rapid ca este nevoie pentru a pentru a mantain sigur temps. |
![]() |
|
| Marcaje |