![]() |
|
| |||
| |||
| Neden volt böylece 12volt tarafında düşük söyleyebilir misiniz herhangi bir yerine, 2,98 volt ve işlemci hayranıyım salt okunur olan temps yardım doesnt yarım hız, at çalışıyor! ![]() TA Ade |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin PSU, PSU hangi yapmak bir sorun olması olmalıdır?
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron işlemci. microstar kurulu. 768 MB DDR bellek teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Değil güç kaynağı (PSU) Bu özellikleri.
| |||
| |||
| Emin olan 12V demiryolu şu misiniz? değil, 3.3 V ray? |
|
| |||
| |||
| üzgünüm ... onun a. ... bestec ATX 250 () kalitesiz lol sesleri ama başka bir aynı, aynı volt okumak için değişti: -- Donanım sensör 4,4 .. monitör çekirdek volt ... 1.37v AUX volt ... 3.23v 3.3V 'ta demiryolu ... 3.03v 5V demiryolu ...... 5.06v 12v demiryolu .... 2.98v! ve işlemci hayranıyım 12volts ve 800revs çalışıyor, 2000 Revs hakkında gerektiğini söyledi mi? ![]() umut bu tamam şerefe Ade |
|
| |||
| |||
| Bu anakart sensörleri hatalı olması gerekir, işlemci hayranıyım yavaş ancak muhtemelen sadece hızlı olarak güvenli temps mantain için gereken çalışıyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |