![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи може будь-який з вас, скажіть мені, чому вольт настільки низькі в 12volt боку, вони читали 2,98 вольт і процесорного вентилятора тільки на половинній швидкості, яка не допоможе Temps! ![]() Т. Аде |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинно бути щось сталося з вашою ПГУ, ПГУ які у вас є?
| |||
| |||
| Hewlett-Packard. 2.6mhz процесора Intel Celeron. Microstar ради. 768 Мб DDR пам'яті спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats не блок живлення (БП) специфікаціям.
| |||
| |||
| Ви впевнені, що Thats 12V Rail? Чи не 3.3V Rail? |
|
| |||
| |||
| Sorry ... своєї A. ... bestec ATX 250 (звучить дешево і противно LOL) але змінив його на інший, той самий, той же читанні вольт: -- Устаткування контролю датчика 4,4 .. основні вольт ... 1.37v AUX вольт ... 3.23v 3.3V залізничного ... 3.03v 5V залізничних ...... 5.06v 12v залізничних .... 2.98v! і процесор вентилятора 12volts і працює на 800revs, сказали має бути близько 2000 оборотів? ![]() сподіваюся, що це нормально Cheers Аде |
|
| |||
| |||
| Материнська плата датчиків повинна бути несправним, CPU Fan звуків і повільно, але, ймовірно, тільки працює так швидко, як він повинен його підтримувати безпечну Temps. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок на моєму ноутбуці Sooo Slooooow, Anyone знаєте чому? | moggyjo | Операційні системи Windows | 1 | 18 лютого 2009 11:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |