![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз си мислех за закупуване необходимостта Скорост: под, докато не прочетете изисквания. Тя се нуждае от Intel Pentium 4 или еквивалент. Тогава скоростта на процесора го чета, Изглед: 3.2Ghz или по-бърз. Сега само да има 2.66Ghz Intel i7 920 процесор. Ще мога ли да стартирате игра с добра рамка ставка, всичко на високи детайли и без никакво закъснение? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 е един основен процесор, имате четворни ядро. Преработвателят скорост не е проблем! И предоставяне сте достойни за Арама, и добра графична карта, то отговорът е да, той ще го оправи. |
|
| |||
| |||
| Haha ах този страхотно да чуем тогава! Аз съм сигурен, че ще се оправи с графики и RAM. Имаш 24Gb DDR3 RAM и два NVidia Gefore SLI 9600 GT е в моята машина. Благодаря за помощта:) |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. Просто струва споменем, че играта е доста стара, може би прекалено стар, за да споменем Dual / Три / Quad ядра, по-новите игри често казват например 3ghz единен ядрото 1.8ghz двойна ядрото изисква и т.н. и т.н. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL компютъра си ще ядеш тази игра жив !!!!........ лесно
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Необходимост от скорост под прикритие - регистрационен код | mralex | PC & конзолата Gaming | 1 | 15 Юни 2009 03:48 |
| Необходимост от скорост под прикритие | robina80 | PC & конзолата Gaming | 5 | 1-во Jan 2009 06:38 |
| PC: Необходимост от скорост под прикритие понякога laggy | robina80 | PC & конзолата Gaming | 12 | 4 Декември 2008 18:55 |
| Intel процесори - Надграждането ми Intel Pentium 4 2.66Ghz | Трудност | Общи Хардуер Чат | 1 | 21-ви септември 2006 20:44 |
| Най-добър процесор всякога! Дали тя AMD или Intel? | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 10-ти септември 2006 03:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |