![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, přemýšlel jsem o koupi Need for Speed: Undercover, dokud jsem si přečetl požadavky. Vyžaduje to Intel Pentium 4 nebo ekvivalentní. Pak na rychlost procesoru je čte, Vista: 3.2Ghz nebo rychlejší. Teď už jen mít 2.66Ghz Intel I7 920 procesorů. Budu mít možnost spustit hru s dobrou snímkovou rychlostí, vše na vysoké detaily a bez jakýchkoli lag? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 je jediný procesor, máte na čtyř-jádrové procesory. Rychlost procesoru není problém! A poskytování máte slušnou asi z berana a dobrou grafickou kartu, pak ano, je to poběží v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Haha ah to je skvělé slyšet potom! I'm sure I'll be fine s grafikou a RAM. Mám 24GB DDR3 paměti a dva Gefore SLI Nvidia 9600 GT to v mém stroji. Díky za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| Žádný problém. Prostě stojí za zmínku, že hra je dost starý, možná příliš starý zmínit Duální / Tri / Quad jádra, novější hry často říkají např. 3ghz jediné core, 1.8GHz duálním jádrem požadované etc etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL počítač bude jíst, že hra živý !!!!........ snadno
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need for Speed Undercover - Registrační kód | mralex | PC a herní konzole | 1 | 15. červen 2009 03:48 |
| Need for Speed Undercover | robina80 | PC a herní konzole | 5 | 1. ledna 2009 06:38 |
| PC: Need for speed Undercover někdy laggy | robina80 | PC a herní konzole | 12 | 4. prosince 2008 18:55 |
| Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz | Závada | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. Září 2006 20:44 |
| Nejlepší procesor věky! Je to AMD nebo Intel? | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 10. Září 2006 03:59 |
| Thread Nástroje | |
| |