![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, σκεφτόμουν για την αγορά των Need for Speed: μυστικός, μέχρι που διάβασα τις απαιτήσεις. Απαιτεί ένα επεξεργαστή Intel Pentium 4 ή ισοδύναμο. Στη συνέχεια, σχετικά με ταχύτητα επεξεργαστή διαβάσει, Vista: 3.2Ghz ή ταχύτερο. Τώρα έχω μόνο ένα 2.66Ghz επεξεργαστή Intel i7 920. Θα είμαι σε θέση να εκτελέσει το παιχνίδι με ένα καλό frame rate, τα πάντα για την υψηλή λεπτομέρεια και χωρίς καμιά υστέρηση; |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 είναι ένα ενιαίο πυρήνα επεξεργαστή, έχετε quad πυρήνα. Η ταχύτητα επεξεργαστή δεν είναι ένα θέμα! Και έχετε την παροχή αξιοπρεπούς περίπου της μνήμης RAM, και μια καλή κάρτα γραφικών, τότε ναι, θα το εκτελέσετε προστίμου. |
|
| |||
| |||
| Haha ah thats μεγάλη για να ακούσω λοιπόν! Είμαι σίγουρος ότι θα με ωραία γραφικά και RAM. Έχεις 24Gb DDR3 RAM και δύο Nvidia Gefore SLI 9600 GT της στη μηχανή μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια:) |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αξίζει να αναφέρουμε, ότι το παιχνίδι είναι πολύ παλιά, ίσως πολύ γέρος για να αναφέρω Dual / Tri / Quad δοκίμια, νεότερα παιχνίδια συχνά πω π.χ. 3GHz ενιαίο πυρήνα, 1.8GHz διπλού πυρήνα που απαιτούνται κτλ κτλ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL υπολογιστή σας ότι το παιχνίδι θα φάνε ζωντανό !!!!........ εύκολη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|