μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

2.66Ghz Intel i7 920 Processor να επιβραδύνουν για Need for Speed: μυστικός

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 04:08
Μέλος Ομάδα

Default 2.66Ghz Intel i7 920 Processor να επιβραδύνουν για Need for Speed: μυστικός

Γεια σου, σκεφτόμουν για την αγορά των Need for Speed: μυστικός, μέχρι που διάβασα τις απαιτήσεις. Απαιτεί ένα επεξεργαστή Intel Pentium 4 ή ισοδύναμο. Στη συνέχεια, σχετικά με ταχύτητα επεξεργαστή διαβάσει, Vista: 3.2Ghz ή ταχύτερο. Τώρα έχω μόνο ένα 2.66Ghz επεξεργαστή Intel i7 920. Θα είμαι σε θέση να εκτελέσει το παιχνίδι με ένα καλό frame rate, τα πάντα για την υψηλή λεπτομέρεια και χωρίς καμιά υστέρηση;
Old 12 Ιουν 2009, 04:40
Μέλος Ομάδα

Default 2.66Ghz Intel i7 920 Processor να επιβραδύνουν για Need for Speed: μυστικός

Pentium 4 είναι ένα ενιαίο πυρήνα επεξεργαστή, έχετε quad πυρήνα. Η ταχύτητα επεξεργαστή δεν είναι ένα θέμα!

Και έχετε την παροχή αξιοπρεπούς περίπου της μνήμης RAM, και μια καλή κάρτα γραφικών, τότε ναι, θα το εκτελέσετε προστίμου.
Old 12 Ιουν 2009, 05:24
Μέλος Ομάδα

Haha ah thats μεγάλη για να ακούσω λοιπόν! Είμαι σίγουρος ότι θα με ωραία γραφικά και RAM.

Έχεις 24Gb DDR3 RAM και δύο Nvidia Gefore SLI 9600 GT της στη μηχανή μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια:)
Old 12 Ιουν 2009, 08:55
Μέλος Ομάδα

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απλά αξίζει να αναφέρουμε, ότι το παιχνίδι είναι πολύ παλιά, ίσως πολύ γέρος για να αναφέρω Dual / Tri / Quad δοκίμια, νεότερα παιχνίδια συχνά πω π.χ. 3GHz ενιαίο πυρήνα, 1.8GHz διπλού πυρήνα που απαιτούνται κτλ κτλ
Old 12 Ιουν 2009, 09:58
Συντονιστής Ομάδας

LOL υπολογιστή σας ότι το παιχνίδι θα φάνε ζωντανό !!!!........ εύκολη

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.