![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, bio sam razmišljam o kupnji potrebu za Speed: tajni, dok nisam pročitao zahtjeve. To zahtijeva Intel Pentium 4 ili ekvivalentan. Zatim na brzinu procesora to čita, Vista: 3.2Ghz ili brži. Sada sam samo imati 2.66Ghz Intel i7 920 procesora. Hoću li moći pokrenuti igru s dobrim frame rate, sve na high detaljima i bez ikakvih kašnjenja? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 je single core procesoru, imate quad core. Brzina procesora nije problem! I pružanje imate pristojne o RAM-a, i dobra grafička kartica, pa da, to će pokrenuti u redu. |
|
| |||
| |||
| Haha ah taj veliki da čuju onda! Siguran sam da ću biti u redu s grafikom i RAM. Imaš 24Gb DDR3 RAM-a i dvije Nvidia Gefore SLI 9600 GT je u mom stroju. Hvala za pomoć:) |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Samo vrijedi spomenuti da je igra prilično stara, možda previše stari da spomenemo Dual / Tri / Quad jezgri, novije igre često kažem npr. 3ghz jednoj jezgri, 1.8ghz dual core required etc etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL vaše računalo će jesti da igra živ !!!!........ lako
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|