![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, חשבתי לקנות הצורך מהירות: סודי, עד אשר קראתי את הדרישות. זה דורש אינטל פנטיום 4 או שווה ערך. לאחר מכן, ב מהירות המעבד קורא את זה, Vista: 3.2Ghz או מהיר יותר. עכשיו יש לי רק 2.66Ghz מעבד אינטל i7 920. האם אני יוכל להפעיל את המשחק עם מסגרת הדולר טוב, הכל על פירוט גבוהה וללא כל פושע? |
|
| |||
| |||
| פנטיום 4 הוא מעבד ליבה אחת, יש לך מרובע ליבה. מהירות המעבד היא לא בעיה! ומספקת הגון יש לך עוד על זיכרון RAM, ואת כרטיס המסך טוב, אז כן, הוא יפעיל את זה בסדר גמור. |
|
| |||
| |||
| Haha אה thats נהדר לשמוע מכן! אני בטוח שאני יהיה בסדר עם גרפיקה ו-RAM. יש לך זיכרון RAM 24Gb DDR3 ושני Gefore Nvidia SLI של 9600 GT שלי מכונה. תודה על העזרה:) |
|
| |||
| |||
| אין בעיה. פשוט שווה להזכיר, כי המשחק הוא די ישן, אולי זקן מדי לדבר Dual / תלת / Quad ליבות, המשחקים החדשים יותר לעתים קרובות אומרים 3ghz לדוגמה יחיד הליבה, 1.8ghz DUAL CORE הנדרש וכו 'וכו' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL המחשב יהיה לאכול את המשחק קל בחיים !!!!........
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצורך במהירות סודי - קוד רישום | mralex | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -15 בחודש יוני 2009 03:48 |
| הצורך במהירות חשאי | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 5 | ב -1 ינואר 2009 06:38 |
| PC: Need for Speed חשאי לפעמים laggy | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 4th דצמבר 2008 18:55 |
| אינטל מעבדים - שדרוג שלי Intel Pentium 4 2.66Ghz | תקלה | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21 ספטמבר 2006 20:44 |
| המעבד הטוב ביותר אי פעם! האם AMD או אינטל? | נחש | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 10 ספטמבר 2006 03:59 |
| שרשרת כלים | |
| |