![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, přemýšlel jsem o kúpe Need for Speed: Undercover, kým som si prečítal požiadavky. Vyžaduje to Intel Pentium 4 alebo ekvivalent. Potom na rýchlosť procesoru je číta, Vista: 3.2Ghz alebo rýchlejší. Teraz už len mať 2.66GHz Intel I7 920 procesorov. Budem mať možnosť spustiť hru s dobrou snímkovou rýchlosťou, všetko na vysokej detaily a bez akýchkoľvek lag? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 je jediný procesor, máte na štyroch-jádrové procesory. Rýchlosť procesora nie je problém! A poskytovanie máte slušnú asi z barana a dobrú grafickú kartu, potom áno, je to poběží v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Haha ah to je skvelé počuť potom! I'm sure I'll be fine s grafikou a RAM. Mám 24GB DDR3 pamäte a dva Gefore SLI Nvidia 9600 GT to v mojom stroji. Vďaka za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. Prostě stojí za zmienku, že hra je dosť starý, možno príliš starý spomenúť Duální / Tri / Quad jadra, novšie hry často hovoria napr 3GHz jedinej core, 1.8GHz duálnym jadrom požadované etc etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL počítač bude jesť, že hra živý !!!!........ ľahko
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|