![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, био сам размишљам о куповини потребу за Спеед: тајни, док нисам прочитао захтеве. То захтева Интел Пентиум 4 или еквивалентан. Затим на брзину процесора то чита, Виста: 3.2Гхз или бржи. Сада сам само да има 2.66Гхз Интел и7 920 процесора. Хоћу ли моћи покренути игру са добрим фраме рате, све на хигх детаљима и без икаквих кашњења? |
|
| |||
| |||
| Пентиум 4 је сингле цоре процесору, имате Куад цоре. Брзина процесора није проблем! И пружање имате пристојне о РАМ-а, и добра графичка картица, па да, то ће покренути у реду. |
|
| |||
| |||
| Хаха ах тај велики да чују онда! Сигуран сам да ћу бити у реду са графиком и РАМ. Имаш 24Гб ДДР3 РАМ-а и две НВИДИА Гефоре сли 9600 ГТ је у мом машини. Хвала за помоћ:) |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. Само вреди поменути да је игра прилично стара, можда превише стари да споменем Дуал / Три / Куад језгри, новије игре често кажем нпр 3гхз једној језгри, 1.8гхз дуал цоре рекуиред етц етц |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ ваше рачунар ће јести да игра жив !!!!........ лако
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|