![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey, satın alma hızı Need For düşünüyordum: Undercover kadar ben şartları okuyun. Bu gerektiren bir Intel Pentium 4 veya eşdeğer. Sonra, Vista okur işlemci hızı: üzerinde 3.2GHz veya daha hızlı. Şimdi sadece bir 2.66Ghz Intel i7 920 işlemcisi var. İyi bir kare oranı, yüksek detay her şeyi ve hiçbir gecikme olmadan ile oyun çalıştırmak mümkün olacak mı? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 tek çekirdekli işlemci, bir dört çekirdek var. Işlemci hızını bir sorun değil! Ve size RAM, ve iyi bir grafik kartı, o zaman evet, o çalışacak iyi terbiyeli var. |
|
| |||
| |||
| Haha Ah sonra dinlemek büyük that! Ben grafik ve RAM iyi olacak eminim. Var 24Gb DDR3 RAM ve iki Gefore SLI Nvidia 9600 GT benim makinede. Yardım için teşekkürler:) |
|
| |||
| |||
| Sorun yok. Bir söz Sadece değer, bu oyun çok, belki de Çift belirtmeyi / Tri / Dört çekirdekli eski, yeni oyunlar genellikle 3ghz tek çekirdekli, 1.8ghz çift çekirdekli örneğin söylemek vs vs gerekli old |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL bilgisayarınızın oyun canlı !!!!........ kolay yerler
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |