![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я думав про покупку Need For Speed: Undercover, поки я не прочитав вимоги. Вона вимагає Intel Pentium 4 або еквівалент. Тоді на швидкості процесора він читає, Vista: 3.2Ghz або швидше. Тепер я тільки 2.66Ghz Intel i7 920 процесорів. Чи зможу я запустити гру з хорошою частоті кадрів, все на високій деталізації та без будь-якого відставання? |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 представляє собою одне ядро процесора, у вас є Quad Core. Швидкодія процесора це не проблема! І забезпечення гідної вас про оперативну пам'ять і хорошу відеокарту, то так, він буде мати в обріз. |
|
| |||
| |||
| Ха-ха ах Thats приємно чути те! Я впевнена, що все буде в порядку з графікою і оперативної пам'яті. Got 24ГБ оперативної пам'яті DDR3 і два GeFore SLI Nvidia 9600 GT в моїй машині. Дякуємо за допомогу:) |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Просто варто згадати, що гра досить стара, можливо, занадто стара, щоб відзначити Dual / Tri / Quad ядер, нова гра часто говорять, наприклад, 3GHz одноядерними, 1.8GHz Dual Core необхідності і т.д. і т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL комп'ютер буде є, що гра жива !!!!........ легкий
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|