![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Имам ASUS P5VDC-MX дънни платки. Тя разполага с 2 DDR1 и 2 DDR2 слотове за нея. По-долу са няколко връзки за спецификации: Официален сайт: Връзка Други (Списъци Макс Капацитет RAM): Връзка Доскоро имах 2 512MB DDR1 щеки в моя 2 DDR1 слотове. Аз наскоро закупени 2 щеки на (мнение) ULTRA 1024mb PC4200 533mhz DDR2 от tigerdirect.com, тук е позиция връзка: Връзка Веднага след като аз booted компютъра ми се аз забелязах, че BIOS изброени моите общата система овен като 1024mb. Аз заредени WinXP и при системата за имота пише 1.00GB. Тичах Belarc съветник и той казва: слот "DIMM0" има 512 MB (сериен номер SerNum0) слот "DIMM1" има 512 MB Друго странно нещо, за това е, че на стикера върху всяка пръчка гласи: Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb). Това е същото описание на външната страна на опаковката дойдоха инча С поглед към всяка пръчка, то изглежда, че те са 2GB всеки, въпреки че на опаковката казва 2GB с получер писмо върху нея, заедно с "Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb)". Am I липсва някоя настройка или нещо такова? Направих забравяйте да ги тури в 2 DDR2 слотове, тъй като то ще е технически невъзможно да ги тури в DDR1 такива. Всеки сайт Айв погледна на mobo спецификациите относно казва тя поддържа 2GB макс. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. О, както и Windows изглежда да се вземе ЗАВИНАГИ да заредите сега. Трябва да изчакате около 2/4 минути докато XP "scrollbar" става за Windows да се зареди. |
|
| |||
| |||
| Дали DDR1 дърва все още? Мисля, че не можете да използвате DDR1 и DDR2 по същото време. Опитайте да премахнете старите овен и да видим какво ще стане.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В пръчки са една GB всеки. Тя казва само 2 от тях, тъй като те идват, пакетиран заедно като 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както беше споменато по-горе, може да използват само DDR ИЛИ DDR2, отстранете DDR щеки, ако още не сте го направили.
След това се опитайте да извадите 1 пръчка на DDR2 неща, и да видим дали нещо промени, ако нищо не се промени, сложи това стик назад във и премахване на останалите, не променят нищо? ако е било промени, опитайте преминаването на дърва до другата DDR2 слота, и повторете. Това е така, защото тя може да бъде повреден RAM стик или дефектни RAM слот (това се случи по-младите си братя дънната платка) Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В пръчки ще бъде така, когато 1GB всяка двойка ще се характеризира с общо 2GB. Като каза, че други не могат да използват DDR и DDR2 заедно, така че ще трябва да се премахне старата DDR RAM.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка контур, устройство се появява в друга система, но показва 100% свободно пространство | caselles206 | Windows операционни системи | 2 | 13 Jan 2009 12:02 |
| EVGA 790i Ultra blackperl или XFX 790i Ultra | Дейвид мощност | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 21 май 2008 г. 14:44 |
| Два ултра компактните лаптопи | Mike0001 | CJ Used Пазар | 8 | 5-и парламентарен Фев 2008 15:19 |
| Nvidea 8800 ултра | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 22 | 2-ро Jan 2008 14:26 |
| 8800 GTX и Ultra | r1k | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |