![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj
Mám ASUS P5VDC-MX základní desky. Má 2 DDR1 a 2 sloty pro DDR2 je. Níže jsou uvedeny některé odkazy na specifikace: Oficiální webové stránky: Odkaz Ostatní (Seznamy Max kapacita RAM): Odkaz Až donedávna jsem měl 2 512mb DDR1 hole podle mého 2 sloty DDR1. Nedávno jsem zakoupila 2 hole na (údajně) ULTRA +1.024megabajt PC4200 533MHz DDR2 od tigerdirect.com, zde je odkaz na položku: Odkaz Jakmile jsem nastartoval můj počítač až jsem si všiml, že můj bios uvedené celkové systém ram jako 1024megabajt I naložené WinXP a podle vlastností systému je napsáno +1,00gigabajt Běžel jsem Belarc poradce a říká: Slot 'DIMM0' má 512 MB (pořadové číslo SerNum0) Slot 'DIMM1' má 512 MB Dalším lichá věc asi je, že štítek na každém hůl zní: Ultra DDR2 2.048megabajt Pc4200 533MHz (2 x +1.024megabajt). Téhož popis je na vnější straně obalu přišli palců Podíváme-li se na každou hůl se zdá, že jsou 2gb každý, i když v balíku říká 2GB tučně dopis o to, spolu s "Ultra DDR2 +2.048megabajt Pc4200 533MHz (2 x 1024megabajt)". Mám chybí nastavení nebo tak něco? Udělal jsem si dal je do 2 sloty DDR2, neboť by to technicky nemožné, aby jim do nich DDR1. Každé webové stránky Ive vzhlédl k mobo specifikace na praví, že podporuje max. 2 GB. Pomoci by bylo velmi oceňována. Oh, a také Windows zdá mít FOREVER na zatížení nyní. Mám počkat asi 2-4 minut, zatímco XP "scrollbar" bude pro systém Windows, aby zatížení. |
|
|
|||
|
|||
|
Jsou DDR1 hole stále v? Myslím si, že nemůžete použít DDR1 a DDR2 současně. Zkuste odstranit staré ram a vidět, co se stane.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Paličky jsou jedním GB každého. To říká jen 2 z nich, protože pocházejí svázány dohromady jako 2x1024.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Stejně jako bylo uvedeno výše, můžete spustit pouze DDR NEBO DDR2, odstraňte DDR hole, pokud jste tak již neučinili.
Dále se pokusit odebrat 1 nalepit na DDR2 věci, a podívejte se, jestli něco změní, pokud nedojde k žádné změně, dej to držet zpátky a odstranit ostatní, co se změní? pokud ani změny, zkuste přepnutí hole s ostatními DDR2 slot, a opakujte. To je proto, že by mohlo být vadné RAM hůl, nebo vadné RAM slot (to se stalo na mých mladších bratrů desce) Můj systém: První OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Paličky bude 1GB každý tak při spárovaných bude předvedeno celkem 2 GB Jak již bylo řečeno nelze použít DDR a DDR2 dohromady tak, že budete muset odstranit staré DDR RAM.