![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά Έχω ένα ASUS P5VDC-MX μητρική πλακέτα. Θα έχει 2 DDR1 και 2 DDR2 slots σε αυτό. Παρακάτω είναι μερικά links για τις προδιαγραφές: Επίσημη ιστοσελίδα: Σύνδεσμός Άλλα (Λίστες Max RAM θέσεων): Σύνδεσμός Μέχρι πρόσφατα είχα 2 512MB DDR1 μου μένει στο 2 DDR1 slots. Πρόσφατα αγόρασε 2 μπαστούνια του (δήθεν) ULTRA 1024mb PC4200 533MHz DDR2 από tigerdirect.com, εδώ είναι το σημείο σύνδεσης: Σύνδεσμός Μόλις ξεκινήσει ο υπολογιστής μου παρατήρησα ότι το BIOS που μου συνολικού συστήματος όπως 1024mb RAM. Θα φορτωθεί WinXP και ιδιότητες σύμφωνα με το σύστημα που λέει 1.00GB. I διήρκεσε Belarc σύμβουλος και λέει: Κουλοχέρηδες "DIMM0» έχει 512 MB (αύξων αριθμός SerNum0) Κουλοχέρηδες "DIMM1» έχει 512 MB Ένα άλλο θέμα σχετικά με αυτό το παράξενο είναι ότι το αυτοκόλλητο για κάθε stick έχει ως εξής: Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533MHz (2 Χ 1024mb). Την ίδια περιγραφή είναι στο εξωτερικό του πακέτου ήρθαν in. Εξετάζοντας κάθε ραβδί, φαίνεται ότι είναι 2GB η κάθε μία, έστω και αν το πακέτο λέει 2GB με μαύρα επιστολή σχετικά με αυτό, μαζί με το "Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533MHz (2 Χ 1024mb)". Είμαι λείπει μια ρύθμιση ή κάτι άλλο; I φρόντισε να τους κατά τα 2 DDR2 slots, δεδομένου ότι θα είναι τεχνικώς αδύνατο να τους θέσουν σε αυτές τις DDR1. Κάθε ιστοσελίδα IVe ανευρεθεί specs για την mobo λέει ότι υποστηρίζει 2GB max. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ω και, επίσης, τα Windows φαίνεται να FOREVER να φορτώσει τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε περίπου 2-4 λεπτά, ενώ το XP "scrollbar" πρόκειται για τα παράθυρα για να φορτώσει. |
|
| |||
| |||
| Είναι οι DDR1 μπαστούνια ακόμη στη; Νομίζω ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε DDR1 και DDR2 την ίδια στιγμή. Προσπαθήστε να καταργήσετε το παλιό RAM και να δούμε τι θα γίνει.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι ράβδοι είναι ένα GB το καθένα. Είναι μόλις 2 για τα λέει, επειδή αυτοί έρχονται ομαδοποιηθεί ως 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως αναφέρεται ανωτέρω, μπορείτε να εκτελέσετε μόνο ΑΑΕ Ή DDR2, αφαιρέστε την ΑΑΕ μπαστούνια, αν δεν έχετε ήδη.
Στη συνέχεια, προσπαθήστε να καταργήσετε 1 Stick DDR2 πράγματά του, και να δούμε αν κάτι αλλάζει, αν δεν υπάρξει καμιά αλλαγή, βάλε το stick στο πίσω και αφαιρέστε την άλλη, κάνει τίποτα αλλαγές; εάν είτε αλλαγές, δοκιμάστε τη μεταγωγή του επί της μπαστούνια στο άλλο slot DDR2, και επαναλάβετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι μια ελαττωματική μνήμη RAM stick, ή μια ελαττωματική μνήμη RAM του διαθέσιμου χρόνου χρήσης (αυτό συνέβη για νεώτερους αδελφούς μου μητρική κάρτα) Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι ράβδοι θα 1GB κάθε τόσο, όταν θα συνδεθεί χαρακτηριστικό συνολικά 2GB. Όπως είπαν και άλλοι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε DDR και DDR2 μαζί γι 'αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό DDR RAM.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot βρόχο, οδηγείτε εμφανίζεται σε άλλο σύστημα, αλλά δείχνει 100% ελεύθερος χώρος | caselles206 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 13 Ιαν 2009 12:02 |
| ΕΒΓΑ 790i Ultra blackperl ή XFX 790i Ultra | david εξουσία | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 21η Μαΐου 2008 14:44 |
| Δύο ultra compact laptops | Mike0001 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 8 | 5 Φεβ 2008 15:19 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 2η Ιαν 2008 14:26 |
| 8800 GTX ή Ultra | r1k | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Οκτ 2007 12:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |