![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Imam ASUS P5VDC-MX matična ploča. Ona se sastoji od 2 DDR1 i 2 DDR2 utore na sebi. Ispod su neki linkovi na specifikacije: Official Site: Veza Ostalo (Lists Max Kapacitet RAM): Veza Do nedavno sam imao 2 512MB DDR1 štapići u moje 2 DDR1 utora. Nedavno sam kupio 2 štapići od (navodno) ULTRA 1024mb PC4200 533mhz DDR2 iz tigerdirect.com, ovdje je predmet link: Veza Čim sam booted moj računalo up primijetio sam da je moj bios navedeni ukupni sustav kao 1024mb ram. Ja učitava WinXP i pod system properties piše 1.00GB. I ran Belarc savjetnica i ona kaže: Slot 'DIMM0 "ima 512 MB (serijski broj SerNum0) Slot' DIMM1" ima 512 MB Još jedna stvar oko ovog ak je da se na svaki staviti naljepnicu glasi: Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb). Iste je na opis izvan paketa Stignu u. Gledajući svaki štap, čini se da su oni 2GB svaki, čak i ako je paket 2GB kaže podebljano slovo na to, zajedno sa "Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb)". Am I missing postavka ili nešto? JA je napravio siguran da ih je pohranio u 2 DDR2 utora, jer bi to tehnički bilo nemoguće staviti ih u DDR1 motivacija. Svaki website Ive Pogleda na mobo naočale na kaže da podržava 2GB max. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Oh, te Windows izgleda kao da se zauvijek to učitavanje sada. JA morati pričekati oko 2-4 minuta dok je XP "pomični trak" ide za prozore to učitavanje. |
|
| |||
| |||
| Jesu li još uvijek u DDR1 štapovima? Mislim da ne možete koristiti DDR1 i DDR2 u isto vrijeme. Pokušajte ukloniti stari ram i vidjeti što se događa.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The štapići su jedan GB svaki. To samo govori 2 na njih jer oni dolaze u paketu zajedno kao 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je spomenuto, možete pokrenuti samo DDR ILI DDR2, uklonite DDR batinama ako to već niste učinili.
Zatim, pokušajte ukloniti 1 stick od DDR2 stvari, i vidjeti ako se išta promijeni, ako se ništa ne mijenja, da se stavi na stick nazad i ukloniti s druge strane, ništa ne promijeni? ako je bilo promjena, pokušajte prospojni na štapovima na drugu DDR2 utora i ponovite. To je zato što bi to moglo biti neispravan RAM stick ili neispravan RAM utor (ovo se dogodilo na mom mlađa braća matična ploča) My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The štapići 1GB svaki će biti upareni pa kad će značajka ukupno 2GB. Kao i drugi su, rekao je da ne možete koristiti DDR i DDR2 zajedno, tako da ćete morati ukloniti stari DDR RAM-a.