![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Van egy ASUS P5VDC-MX alaplap. A 2 DDR1 és 2 DDR2 résidők rajta. Az alábbiakban néhány linket a specifikációk: Hivatalos oldal: Láncszem Egyéb (Lists Max RAM kapacitás): Láncszem Egészen a közelmúltig volt 2 512MB DDR1 sticks in my 2 DDR1 résidőket. A közelmúltban vásárolt 2 botszékek az (állítólag) Ultra 1024MB PC4200 533MHz DDR2 A tigerdirect.com, itt van a tételt link: Láncszem Amint indítottunk a számítógépet fel Észrevettem, hogy a BIOS-ban felsorolt én teljes rendszer a 1024MB ram. I loaded WinXP alatt Rendszertulajdonságok azt mondja 1.00GB. Futottam Belarc Tanácsadó és azt mondja: résidők DIMM0 "a 512 MB (sorszám SerNum0) résidők DIMM1" a 512 MB Egy másik furcsa dolog ez, hogy a matrica minden Stick olvasás: Ultra DDR2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB). Ugyanez a leírás a külső csomagoláshoz jöttek be Keresek minden kibír, úgy tűnik, hogy azok minden egyes 2GB, még akkor is, ha a csomagoláson azt mondja, 2GB félkövér betű van együtt, az "Ultra DDR2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB)". Am I missing a beállítás, vagy valami? Én biztos, hogy azok a 2 DDR2 slots, mivel ez technikailag lehetséges, hogy azokat a DDR1 is. Minden website Ive felnézett a mobo specs on azt mondta, támogatja a 2 GB max. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. Ja, és úgy tűnik, hogy a Windows FOREVER terhelésfüggő most. Ki kell várni kb 2-4 percig, míg az XP "gördítõsáv" megy a Windows betöltéséhez. |
|
| |||
| |||
| A DDR1 botszékek még? Úgy gondolom, hogy nem tudja használni DDR1 és DDR2 ugyanabban az időben. Próbálja meg eltávolítani a régi ram, hogy mi történik.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A botok egy GB minden. Csak azt mondja, 2 őket, mert jön a csomagban együtt 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mint már említettük, csak futtatni DDR VAGY DDR2, távolítsa el a DDR botszékek, ha még nem.
Következő, próbálja meg eltávolítani 1 botot a DDR2 dolgok, és nézd meg, semmi változás, ha nincs változás, hogy a bot vissza, és távolítsa el az egyéb, nem semmi változás? Ha bármelyik változások try switching botütés a többi DDR2 slot, és ismételje meg. Ez azért van, mert ez lehet a hibás RAM-bot, vagy a hibás RAM-slot (ez történt az én fiatalabb testvérek alaplap) My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A pálca lesz 1GB minden úgy lesz, amikor párosított funkció összesen 2GB. Ahogy mások is mondták nem lehet használni a DDR és DDR2 együtt így lesz, hogy távolítsa el a régi DDR RAM.