![]() |
|
| |||
| |||
| שלום יש לי ASUS P5VDC-MX לוח האם. יש לו 2 DDR1 ו 2 משבצות DDR2 עליו. להלן כמה קישורים על מפרט: האתר הרשמי: קישור אחר (רשימות קיבולת מקסימלית של RAM): קישור עד לאחרונה היו לי 2 512MB DDR1 מקלוני שלי 2 משבצות DDR1. אני לאחרונה לרכוש 2 מקלות של (supposedly) Ultra 1024mb PC4200 533mhz DDR2 מ tigerdirect.com, הנה פריט הקישור: קישור ברגע שאני booted את המחשב שלי שמתי לב כי ה-BIOS שלי רשומים הכולל מערכת כפי 1024mb ראם. אני טעון WinXP ותחת מאפייני מערכת כתוב 1.00GB. רצתי Belarc Advisor והוא אומר: המשבצת 'DIMM0' יש 512 MB (מספר סידורי SerNum0) המשבצת 'DIMM1' יש 512 MB עוד דבר מוזר זה כי מדבקה על כל מקל קורא: Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb). באותו על התיאור החיצוני של החבילה הם הגיעו למערכת כאשר מסתכלים על כל מקל, נראה כי הם 2GB כל אחד, למרות החבילה אומר 2GB מודגש על מכתב זה, יחד עם "Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533mhz (2 X 1024mb)". אני חסר הגדרה או משהו? אני בטוח שנעשה לשים אותם ב 2 משבצות DDR2, שכן היה זה בלתי אפשרי מבחינה טכנית ניתן להכניס אותם לתוך DDR1 אלו. כל אתר Ive נראה mobo מפרט את אומרת את זה תומך ב 2GB מקסימום. עזרה יהיה מאוד מוערך. אה, וגם ב-Windows נראה לקחת לצמיתות לטעון כעת. אני צריך לחכות בערך 2-4 דקות, בעוד XP "scrollbar" הולך ל-Windows לטעון. |
|
| |||
| |||
| האם את מקלוני DDR1 עדיין? אני חושב שאתה לא יכול להשתמש ב DDR1 ו DDR2 בו זמנית. נסה להסיר את הישן ראם ולראות מה קורה.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזורים כפריים GB כל אחד. זה רק אומר 2 עליהם מאז bundled הם באים ביחד כמו 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו שהוזכר לעיל, אתה יכול להריץ רק DDR או DDR2, להסיר את מקלוני DDR אם יש לך כבר לא.
לאחר מכן, נסה להסיר את המקל 1 של DDR2 דברים, ולראות אם משהו ישתנה, אם שום דבר לא משתנה, תניח את המקל אחורה ולהסיר את השני, האם לשנות משהו? אם אחד השינויים, נסה להעביר את מקלות על אחרים DDR2 משבצת, וחזור. זאת, משום שזה יכול להיות משובש מקל זיכרון RAM, זיכרון RAM פגום או משבצות (זה קרה לי על לוח האם האחים הצעירים) המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזורים כפריים 1GB יהיה כל כך כאשר יהיה לזווג תכונה בסה"כ 2GB. כמו אחרים אמרו לא תוכל להשתמש ב DDR ו DDR2 יחד כך תצטרך להסיר את הישן DDR-RAM.