![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu ASUS P5VDC-MX plokštę. Ji turi 2 DDR1 ir 2 DDR2 Lizdas ant jos. Žemiau yra keletas specifikacijų nuorodos: Official Site Ryšys Kita (išvardyti Max RAM talpa): Ryšys Dar visai neseniai turėjau 2 512mb DDR1 lazdos mano 2 DDR1 tarpsniai. Aš neseniai įsigijo 2 lazdelės ir (galbūt) Ultra 1024MB PC4200 533MHz DDR2 nuo tigerdirect.com, čia yra punktas nuoroda: Ryšys Vos aš įkelti savo kompiuteryje ne aš pastebėjau, kad BIOS išvardytų mano visa sistema kaip RAM 1024MB. Aš įkelti WinXP ir pagal sistemos savybių ji sako 1.00GB. Išbėgau Belarc patarėjas ir jis sako: tarpsnių DIMM0 "turi 512 MB (serijos numeris SerNum0) Viena" DIMM1 "turi 512 MB Kitas keistas dalykas apie tai, kad kiekvieno Stick lipdukas rašoma: Ultra DDR2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB). Tame pačiame aprašymas yra ant pakuotės išorėje jie atvyko in Pažvelgus į kiekvieno Stick, atrodo, kad jie 2GB kiekvienas, net pakelio sako 2GB paryškintu šriftu rašyti apie tai, kartu su "Ultra DDR2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB)". Am I missing nustatyti ar kažką? Aš būtinai padėkite 2 DDR2 lizdai, nes tai būtų techniškai neįmanoma pateikti juos į DDR1 tie. Kas svetainėje Ive pažvelgė MOBO Specifikacijos ant sako ji palaiko 2GB Max. Any help būtų labai dėkingi. O taip pat atrodo, kad Windows imtis forever to load dabar. Turiu laukti apie 2-4 minutes, o XP "slinkties juostą" ruošiasi for Windows įkrauti. |
|
| |||
| |||
| Ar DDR1 lazdos dar? Manau, kad jūs negalite naudoti DDR1 ir DDR2 tuo pat metu. Pabandykite pašalinti senus RAM ir žiūrėsime kas atsitiks.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lazdos yra viena GB. Jis tiesiog sako, 2 dėl jų, nes jie sugrupuoti kartu kaip 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip minėta pirmiau, galite paleisti tik NDR ARBA DDR2, pašalinkite DDR lazdos jei jūs dar neturite.
Toliau, pabandykite pašalinti 1 lazdelės DDR2 stuff, ir pamatyti, jei kas nors pakeitimų, jei nieko keisti, įdėti, kad Stick atgal ir pašalinti kitus, kas nors pasikeis? Jei kuri nors pakeitimų, pabandykite pereiti į kitas lazdos DDR2 lizdą, ir kartoti. Tai yra todėl, kad ji gali būti klaidingas atminties kortelę, arba klaidingas atminties lizdas (tai atsitiko dėl mano jaunesnis brolis plokštės) Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lazdos bus 1GB kiekvienos padaryti suporuotas skambės ir 2GB viso. Kaip kiti sako jums negalima naudoti DDR ir DDR2 kartu, kad jums teks pašalinti senas DDR RAM.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įkėlimo linijos, vairuoti pasirodo ir kitos sistemos, bet rodo 100% free space | caselles206 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 13 sausis 2009 12:02 |
| EVGA 790i Ultra blackperl arba XFX 790i Ultra | David galia | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | Gegužė 21, 2008 14:44 |
| Du Ultra kompaktiški nešiojamieji kompiuteriai | Mike0001 | CJ Naudoti prekyvietė | 8 | 5 vasaris 2008 15:19 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 22 | 2 sausis 2008 14:26 |
| 8800 GTX ar Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:14 |
| Temos įrankiai | |
| |