![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki Man ir ASUS P5VDC-MX motherboard. Tas ir 2 DDR1 un 2 DDR2 slots uz tā. Zemāk ir daži specifikācijas saites: Oficiālā mājas lapa: Saite Citi (Lists Max RAM Capacity): Saite Vēl nesen man bija 2 512MB DDR1 sticks in my 2 DDR1 slots. Es nesen nopirkto 2 sticks of (domājams) ULTRA 1024MB PC4200 533MHZ DDR2 no tigerdirect.com, šeit ir postenis saite: Saite Tiklīdz es booted datoru līdz pamanīju, ka bios minēti manā sistēmai kopumā ram kā 1024MB. Man iekrauj WinXP, un saskaņā sistēmas īpašības, tā saka 1.00GB. I ilga Belarc padomnieks un tas saka: Slot "DIMM0" ir 512 MB (sērijas numurs SerNum0) ligzda "DIMM1" ir 512 MB Vēl viena dīvaina lieta par to, ka par katru stick uzlīmes rakstīts: Ultra Ddr2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB). Tas pats apraksts ir uz iepakojuma ārpusē tie ienāca Aplūkojot katru stick, šķiet, ka tie ir 2GB katra, pat ja pakete saka 2GB treknrakstā vēstuli par to, kopā ar "Ultra Ddr2 2048MB Pc4200 533MHz (2 x 1024MB)". Am I missing noteikšanu vai kaut ko? Es pārliecinājos, ievietot tās 2 DDR2 slots, jo tas tehniski nav iespējams īstenot tos DDR1 ones. Katrs mājas Ive pavērās MOBO specs par saka, ka tā atbalsta 2GB max. Any help, būtu ļoti appreciated. Ak, un arī Windows šķiet ņemt FOREVER ielādēt tagad. Man ir jāgaida aptuveni 2-4 minūtes, kamēr XP "ritjoslu" gatavojas Windows ielādēt. |
|
| |||
| |||
| Vai DDR1 kartes vēl ir? Es domāju, ka Jūs nevarat izmantot DDR1 un DDR2 ir pašā laikā. Noņemiet veco aunu un redzēt, kas notiek.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spieķi ir viena GB katra. Tā tikai saka 2 uz tiem, jo tie ir apvienoti, kā 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpat kā iepriekš minēts, jūs nevarat palaist DDR VAI DDR2, noņemiet DDR sticks ja vēl neesat to izdarījis.
Tālāk, mēģiniet novērst 1 pielipt no DDR2 stuff, un redzēt, ja kaut kas mainās, ja nekas nemainās, ielieciet ka stick atpakaļ un novērst citu, vai kaut kas mainās? ja vai nu izmaiņas, mēģiniet mainīt pielīp citiem DDR2 slota un atkārto. Tas ir tāpēc, ka tas varētu būt kļūdaina RAM stick, vai bojātu RAM slotā (tas notika manu jaunāko brāli motherboard) Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sticks būs 1GB katru tad, kad pārī būs iespēja kopā 2GB. Citi ir teikuši to nevar lietot DDR un DDR2 kopā, lai jums noņemt veco DDR RAM.
|
| Bookmarks |