![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám ASUS P5VDC-MX základné dosky. Má 2 DDR1 a 2 sloty pre DDR2 je. Nižšie sú uvedené niektoré odkazy na špecifikácie: Oficiální webové stránky: Odkaz Ostatné (Zoznamy Max kapacita RAM): Odkaz Až donedávna som mal 2 512mb DDR1 hole podľa môjho 2 sloty DDR1. Nedávno som kúpila 2 palice na (údajne) ULTRA +1.024 megabajt PC4200 533MHz DDR2 od tigerdirect.com, tu je odkaz na položku: Odkaz Keď som štartoval môj počítač až som si všimol, že môj bios uvedenej celkovej systém ram ako 1024megabajt I naložené WinXP a podľa vlastností systému je napísané +1,00 gigabajt Bežal som Belarc poradca a hovorí: Slot 'DIMM0' má 512 MB (poradové číslo SerNum0) Slot 'DIMM1' má 512 MB Ďalším nepárne vec asi je, že štítok na každom palicu znie: Ultra DDR2 2.048megabajt PC4200 533MHz (2 x +1.024 megabajt). Rovnakého popis je na vonkajšej strane obalu prišli palcov Podíváme-li se na každú palicu sa zdá, že sú 2gb každý, aj keď v balíku hovorí 2GB tučne list o to, spolu s "Ultra DDR2 +2.048 megabajt PC4200 533MHz (2 x 1024megabajt)". Mám chýbajú nastavenia alebo tak niečo? Urobil som si dal ich do 2 sloty DDR2, pretože by to technicky nemožné, aby im do nich DDR1. Každej webovej stránky Ive vzhlédl k Mobo špecifikácie na vraví, že podporuje max 2 GB. Pomoci by bolo veľmi oceňuje. Oh, a tiež Windows zdá mať FOREVER na zaťaženie teraz. Mám počkať asi 2-4 minút, zatiaľ čo XP "scrollbar" bude pre systém Windows, aby záťaž. |
|
| |||
| |||
| Sú DDR1 palice stále v? Myslím si, že nemôžete použiť DDR1 a DDR2 súčasne. Skúste odstrániť staré ram a vidieť, čo sa stane.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paličky sú jedným GB každého. To hovorí len 2 z nich, pretože pochádzajú zviazané dohromady ako 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako ako bolo uvedené vyššie, môžete spustiť len DDR ALEBO DDR2, odstráňte DDR palice, ak ste tak už neurobili.
Ďalej sa pokúsiť odstrániť 1 nalepiť na DDR2 veci, a pozrite sa, či niečo zmení, ak nedôjde k žiadnej zmene, dej to držať späť a odstrániť ostatné, čo sa zmení? ak ani zmeny, skúste přepnutí palice s ostatnými DDR2 slot, a zopakujte. To je preto, že by mohlo byť chybné RAM palicu, alebo chybné RAM slot (to sa stalo na mojich mladších bratov doske) Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paličky bude 1GB každý tak pri spárovaných bude predvedené celkom 2 GB Ako už bolo povedané nemožno použiť DDR a DDR2 dohromady tak, že budete musieť odstrániť staré DDR RAM.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zavádzacia slučkou, disk ukazuje do iného systému, ale ukazuje 100% voľného miesta | caselles206 | Operačné systémy Windows | 2 | 13. január 2009 12:02 |
| EVGA 790i Ultra blackperl alebo XFX 790i Ultra | david moc | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 21. mája 2008 14:44 |
| Dva ultra kompaktných notebookov | Mike0001 | CJ Used Marketplace | 8 | 5. február 2008 15:19 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. januára 2008 14:26 |
| 8800 GTX alebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:14 |
| Thread Tools | |
| |