![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben bir ASUS P5VDC-MX anakart. Bunu 2 DDR1 ve 2 DDR2 yuvası vardır. Aşağıdaki özellikler için bazı bağlantılar: Resmi Sitesi: Bağlantı Diğer (listeler Maksimum RAM Kapasitesi): Bağlantı Yakın zamana kadar benim 2 DDR1 yuvaları 2 512MB DDR1 sopa vardı. Kısa tigerdirect.com gelen (sözde) ULTRA 1024mb PC4200 533MHz DDR2 2 sopalarla satın, buraya öğe link: Bağlantı Sürekli olarak benim bilgisayar boot kadar bu BIOS 1024mb olarak toplam sistem RAM listelenen fark ettim. Ben WinXP yüklü ve sistem özellikleri altında 1.00GB söyledi. Ben Belarc Advisor koştum ve der ki: Slot 'DIMM0' 512 MB (seri numarası SerNum0) Yuvası 'DIMM1 "vardır 512 Mb Bu konuda başka bir tek şey, her bir çubuk üzerindeki etiket okuma: olduğunu Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533MHz (2 X 1024mb). Aynı açıklama paketin dış onlar inç came Her sopa zaman, bu 2GB her halde paketi birlikte 2GB üzerinde kalın mektupta diyor vardır görünen "Ultra DDR2 2048mb Pc4200 533MHz (2 X 1024mb)". Ben bir ayar ya da eksik? Çünkü teknik DDR1 olanları içine koymak mümkün olacaktır emin 2 DDR2 yuvaları bunları koymak için yaptım. Her web sitesi Ive üzerindeki mobo özellikleri baktılar bu 2GB maks destekler söyledi. Any help would be greatly appreciated. Oh ve Windows şimdi yüklemek için FOREVER çekmek gibi. Ise XP "kaydırma" windows yüklemek için gidiyor Ben 2-4 dakika beklemek zorunda. |
|
| |||
| |||
| Bu DDR1 hala sopalarla misiniz? Ben aynı zamanda DDR1 ve DDR2 kullanamazsınız düşünüyorum. Eski koç kaldırmayı deneyin ve neler olacağını görün.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sopalarla bir GB her bulunmaktadır. Beri birlikte 2x1024 olarak paketlenmiş geliyor Sadece onlara 2 söyledi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yukarıda belirttiğimiz gibi, sadece DDR çalıştırabilirsiniz VEYA Eğer zaten DDR2, sopalarla tarafından DDR kaldırın.
Sonra, bu DDR2 şeyler 1 sopa kaldırmayı deneyin ve görün herhangi bir değişiklik, hiçbir şey değişir, bu geri sopa ve kaldırmak koymak başka bir şey değiştirir mi? biri değişiklikler deneyin diğer DDR2 yuvası için, sopalarla anahtarlama ve tekrarlayın. Çünkü hatalı bir RAM sopa veya hatalı RAM yuvası (bu olabilir Bu benim küçük kardeş anakart üzerinde oldu) olduğunu Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sopalarla 1GB her dolayısıyla 2GB olmak üzere toplam olacak eşleşmiş olacaktır. De diğerlerini bir arada böylece eski DDR RAM kaldırmak gerekir DDR ve DDR2 kullanamazsınız söylediler.