![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Маю ASUS P5VDC-MX плати. Він має 2 DDR1 і 2 слота DDR2 на ній. Нижче наведені посилання на специфікації: Офіційний сайт: Посилання Інше (Списки Макс RAM місткість): Посилання До недавнього часу я був 2 512mb DDR1 палиці в моєму 2 слота DDR1. Нещодавно я купив 2 палички (приблизно) ULTRA 1024MB PC4200 533MHz DDR2 від tigerdirect.com, ось цього пункту посилання: Посилання Як тільки я завантаженні мого комп'ютера до Я помітив, що перераховані BIOS моєї загальній системі ОЗУ 1024MB. Я завантажив WinXP і під системними властивостями вона говорить 1.00GB. Я побіг Belarc радник і він каже: DIMM0 слот 'має 512 Мб (серійний номер SerNum0) DIMM1 слот' має 512 МБ Інші дивно про це полягає в тому, що наклейка на кожну палицю говорить: Ultra DDR2 2048MB PC4200 533MHz (2 X 1024MB). Це ж опис знаходиться на зовнішній поверхні упаковки вони ввійшли Дивлячись на кожну палицю, схоже, що вони є 2 Гбайт кожен, навіть якщо пакет 2GB йдеться в листі сміливі з цього, поряд з "Ultra DDR2 2048MB PC4200 533MHz (2 X 1024MB)". Я немає параметра або що-небудь? Я був впевнений, щоб поставити їх у 2 слота DDR2, тому що це технічна неможливим покласти їх у DDR1 Ones. Кожен веб-сайт Ів подивився на специфікації плат говорить він підтримує 2GB макс. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Ах, а також Windows здається, ціла вічність, щоб навантаження зараз. Мені доведеться чекати близько 2-4 хвилин, а XP "смугу прокрутки" йде на Windows для завантаження файлів. |
|
| |||
| |||
| Чи є DDR1 палички ще? Я думаю, що ви не можете використовувати DDR1 і DDR2 в той же час. Спробуйте видалити старий баран і подивитися, що відбувається.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Палички одного Гб кожен. Вона просто говорить, 2 на них, оскільки вони поставляються разом як 2x1024.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як згадувалося вище, ви можете запускати тільки DDR АБО DDR2, видалити DDR палички, якщо ви ще не зробили.
Далі, спробуйте видалити 1 палицю DDR2 речі, і подивитися, якщо що-небудь зміни, якщо нічого не зміниться, що палицю покласти назад і видалити з іншого, робить що-небудь змінити? Якщо яка-небудь змін, спробуйте переключитися прилипає до інших слота DDR2, і повторіть. Це тому, що воно може бути несправним Stick ОЗУ або несправних слота пам'яті (це сталося на моїй материнській платі молодшого брата) Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Палицями 1GB кожен так, коли в парі будуть представлені в цілому 2GB. Як уже сказав, що ви не можете використовувати DDR і DDR2 разом так, вам доведеться видалити стару DDR RAM.