![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти момчета,
Айв въведе допълнително 2GB в моя компютър което до 4GB и затова трябва да прочетат 4096, но когато отида в системата тя казва Айв само 3.25gb (по пътя Im използвайки prem Vista), но когато го стартирам cpuz го чета всичко ми каза: овен Айв има 4096 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Трябва 64bit Windows за повече от 3.25gb.
|
|||
|
|||
|
когато стартирате компютъра си и черен екран идва с писмено за IDE устройства и паметта пише Айв само 3.4gb непременно, че трябва да кажеш 4096
|
|
|
|||
|
|||
|
32Bit операционни системи могат да използват само 3.2GB на RAM са както 64bit операционни системи може да използва 4GB,
Ако пускате 1GBx4 или 2GB 1 GBx2 вземат една 1GB стик, ако пускате 2GBx2 тогава вие нямате друг избор след това да се премахне 2GB оставяйки Ви с оригинала от 2GB RAM. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз съм вървят 32bit Vista Ultimate с 4 х 1GB пръчки и системата доклади 3.25gb точно същото като теб. Това е така, какво да се притесняваш.
|
|||
|
|||
|
Странно, имам 4GB DDR3 1800 в 32 битова Vista Ultimate и то гласи, както 4GB.
|