![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, IVE do extra 2 GB v mém PC, které až do 4GB, a tak to má být 4096, ale když jdu do systému říká IVE jen +3.25gigabajt (mimochodem im pomocí Vista Prem), ale i při spuštění cpuz to přečte všechny ram mi říkal IVE dostal 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete 64bit Windows na více než 3.25gigabajt
| |||
| |||
| Když spustím počítač a černá obrazovka přichází s písemně ide o vašem zařízení a paměti se říká IVE jen 3.4gigabajt jistě, že by se říci, 4096 |
|
| |||
| |||
| 32bit operační systémy mohou využívat pouze 3,2 gigabajt paměti byly 64Bit Operační systémy lze použít 4GB, Pokud vedete 1GBx4 nebo 2GB +1 GBx2 vzít si 1gb hůl, Pokud máte 2GBx2 pak nemají jinou možnost, pak odstranit 2GB Odcházím s původním 2GB RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Běžím 32bit Vista Ultimate s 4 x 1GB hole a systém hlášení +3,25gigabajt, přesně stejné jako ty. To je v pořádku, nic se obávat.
| |||
| |||
| divné, mám 4GB DDR3 1800 v mých 32 bit Vista Ultimate a to zní jako 4 GB. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Použití programů na počítači v síti z hlavního počítače | hotchef23 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. května 2008 14:25 |
| Thread Nástroje | |
| |