![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, IVE τεθούν σε ένα επιπλέον 2GB στο pc μου καθιστώντας μέχρι 4GB και έτσι θα πρέπει να αναφέρεται ως 4096 αλλά όταν πάω στο σύστημα που λέει IVE έχεις μόνο 3.25gb (από τον τρόπο που χρησιμοποιούν Vista im Prem) αλλά όταν τρέχει cpuz διαβάζει όλα μου λέει ram IVE έχεις 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζεσαι 64bit Windows για περισσότερο από 3.25gb.
| |||
| |||
| όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής μου και η μαύρη οθόνη έρχεται με γράψει για σας ide συσκευές και μνήμη λέει IVE 3.4gb σίγουρα έχεις μόνο ότι θα πρέπει να πω 4096 |
|
| |||
| |||
| 32bit λειτουργικά συστήματα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο 3.2GB RAM του ήταν τα 64bit λειτουργικά συστήματα μπορούν να χρησιμοποιούν 4GB, Αν εκτελείτε 1GBx4 ή 2GB 1 GBx2 λάβει ένα 1GB ραβδί, Αν εκτελείτε 2GBx2 τότε δεν έχετε άλλη επιλογή στη συνέχεια, για την άρση των 2GB αφήνοντας σας με την αρχική 2GB RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου τελειώνει 32bit Vista Ultimate με 4 x 1GB μπαστούνια και το σύστημα εκθέσεις 3.25gb, ακριβώς το ίδιο με σας. Αυτό είναι σωστό, τίποτα δεν με ανησυχεί.
| |||
| |||
| περίεργο, έχω 4GB ddr3 1800 μου σε 32 bit Vista Ultimate και θα έχει ως 4GB. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |