![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, IVE įvesti papildomą 2gb mano PC padaryti ją iki 4GB, ir todėl jis turėtų skaityti 4.096, bet kai aš einu į sistemą, ji sako, Ive got tik 3.25gb (beje, jiems naudojantis Vista Prem), bet kai aš paleisti cpuz jis skaito visus mano avinas sakydamas ive got 4.096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia 64 bitų "Windows" daugiau kaip 3.25gb.
| |||
| |||
| kai aš pradėti My Computer "ir juodas ekranas pasirodo su raštu apie savo IDE ir atminties jis sako IVE tik turiu 3.4gb žinoma, kad reikia sakyti 4.096 |
|
| |||
| |||
| 32bit operacinės sistemos gali naudoti tik 3.2GB RAM buvo kaip 64Bit Operacinės sistemos gali naudoti 4Gb, Jei dirbate 1GBx4 arba 2GB 1 GBx2 apsidrausti 1GB kortelę, jei dirbate 2GBx2 tada tu neturi kito pasirinkimo tada pašalinti 2GB palieka tave originalus 2GB RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bėgu 32bit Vista Ultimate su 4 x 1GB lazdos ir sistemos pranešimų 3.25gb, tiksliai, kaip jūs patys. Tai yra teisinga, nieko nerimauti.
| |||
| |||
| Keista, turiu 4gb DDR3 1800 m. mano 32 bitų Vista Ultimate "ir rašoma 4gb. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio | hotchef23 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 31, 2008 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |