![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, IVE īstenot papildus 2gb manā pc padara līdz 4GB un tā to vajadzētu saukt par 4.096, bet kad es ieiet sistēmā ir teikts IVE tikai got 3.25gb (pa ceļu im izmantojot Vista Prem), bet kad es palaist cpuz rakstīts visiem no maniem ram sakot ive got 4.096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams 64bit logiem vairāk nekā 3.25gb.
| |||
| |||
| kad es sāku manu datoru un melna ekrāna nāk klajā ar rakstot par savu ide ierīces un atmiņas tā saka IVE tikai got 3.4gb protams, ka jāsaka 4.096 |
|
| |||
| |||
| 32bit Operētājsistēmu var izmantot 3.2GB RAM bija 64Bit Operētājsistēmas var izmantot, 4GB, Ja jūs strādājat 1GBx4 vai 2GB 1 GBx2 izņemt 1GB STICK, ja jūs strādājat 2GBx2 tad jums nav citu iespēju, tad, lai novērstu 2GB atstājot jūs ar oriģinālo 2GB RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es skrienu 32bit Vista Ultimate ar 4 x 1gb spieķi un sistēmas ziņojumiem 3.25gb, tieši tāpat kā jūs. Tas ir pareizi, nav jāuztraucas.
| |||
| |||
| dīvaini, man ir 4gb DDR3 1.800 savā 32 bitu Vista Ultimate un rakstīts kā 4gb. |
![]() |
|
| Bookmarks |