![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, ive umieścić w dodatkowym 2GB w moim komputerze co do 4GB i tak należy odczytywać 4096, ale kiedy idę w systemie on mówi tylko ive got 3.25gb (by the way im użyciu Vista Prem), ale kiedy go uruchomić cpuz czyta wszystkie mojego barana mówiąc ive got 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz 64bit Windows dla ponad 3.25gb.
| |||
| |||
| Kiedy rozpocznie się mój komputer i pojawia się czarny ekran z pisania o swoich urządzeń IDE i pamięci mówi ive dopiero 3.4gb pewnością powiedzieć, że 4096 |
|
| |||
| |||
| 32-bitowe systemy operacyjne mogą korzystać wyłącznie 3.2GB RAM były jako 64-bitową Systemy operacyjne mogą używać 4GB, Jeśli prowadzisz 1GBx4 lub 2GB +1 GBx2 wykupić jeden 1GB wetknąć, Jeśli prowadzisz 2GBx2 wtedy nie mają innych możliwości następnie usunąć 2GB pozostawiając Państwu oryginalne 2GB pamięci RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm działa Vista Ultimate 32bit z 4 x 1GB paluszków oraz system raportów 3.25gb, dokładnie tak samo jak ty. To jest prawidłowe, nie powinno budzić obaw.
| |||
| |||
| dziwne, mam 4GB DDR3 1800 w mojej 32-bitowa Vista Ultimate i to brzmi jak 4GB. |