![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, IVE do extra 2 GB v mojom PC, ktoré až do 4GB, a tak to má byť 4096, ale když jdu do systému hovorí IVE len +3.25 gigabajt (mimochodom im pomocou Vista Prem), ale aj pri spustení CPUz to prečíta všetky ram mi říkal IVE dostal 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete 64bit Windows na viac ako 3.25gigabajt
| |||
| |||
| Keď spustím počítač a čierna obrazovka prichádza s písomne ide o vašom zariadení a pamäte sa hovorí IVE len 3.4gigabajt určite, že by sa povedať, 4096 |
|
| |||
| |||
| 32bit operačné systémy môžu využívať len 3,2 gigabajt pamäte boli 64Bit Operačné systémy možno použiť 4GB, Ak vediete 1GBx4 alebo 2GB +1 GBx2 vziať si 1gb palicu, Ak máte 2GBx2 potom nemajú inú možnosť, potom odstrániť 2GB Odchádzam s pôvodným 2GB RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bežím 32bit Vista Ultimate s 4 x 1GB palice a systém hlásenia +3,25 gigabajt, presne rovnaké ako ty. To je v poriadku, nič sa obávať.
| |||
| |||
| divné, mám 4GB DDR3 1800 v mojich 32 bit Vista Ultimate a to znie ako 4 GB. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača | hotchef23 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. mája 2008 14:25 |
| Thread Tools | |
| |