![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Иве ставили у екстра 2ГБ у мом пц чинећи га до 4ГБ и стога би требало да прочитају 4096 али када сам ићи у систем каже да је добио иве само 3.25гб (на путу им помоћу Видик Према), али кад сам га покренути цпуз чита све моје казивање иве овну добио 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате 64бит Уиндоус за више од 3.25гб.
| |||
| |||
| кад сам покренути моје рачунар и црни заслон догодити се сеттле са писањем о својим ИДЕ уређаја и меморијске пише Иве 3.4гб сигурно добио само да би рекао: 4096 |
|
| |||
| |||
| 32бит Оперативни системи могу да користе само 3.2ГБ РАМ-а били су као 64бит Оперативни системи могу да користе 4ГБ, Ако покрецете 1ГБкс4 или 2ГБ 1 ГБкс2 узети један 1ГБ стицк, Ако покрецете 2ГБкс2 онда нема другог избора онда уклоните 2ГБ остављајући вас са оригиналним 2ГБ РАМ-а. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам трчање Видик Коначан 32бит са 4 кс 1ГБ штаповима и систем извештаја 3.25гб, управо исто као и ви. То је исправна, не морате се бринути.
| |||
| |||
| чудно, ја имам 4ГБ ДДР3 1800 у мојој 32 залогај видик коначан и она гласи као 4ГБ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење програма на рачунару у мрежи од главног рачунара | хотцхеф23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 мај 2008 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |