![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, my PC 4GB ve uyduruyor yani 4096 okumalısınız Ama sistem bu şekilde Sohbet Vista Prem kullanarak () tarafından ama ben tüm cpuz okur çalıştırmak 3.25gb var ive diyor git bir 2GB yılında ive koymak benim koç ive 4096 var etme |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fazla 3.25gb için 64bit pencere gerekir.
| |||
| |||
| Ne zaman bilgisayar ve siyah ekran kurmak kadar sizin IDE aygıtları ve ive söyledi hafıza hakkında yazılı yalnızca elbette ki diyebilirsiniz 4096 3.4gb var geliyor |
|
| |||
| |||
| 32bit işletim sistemleri sadece olduğunu 4GB kullanabilirsiniz gibi 64bit işletim sistemleri 3.2GB RAM kullanmak için Eğer 2GBx2 sonra sonra orijinal 2GB RAM size 2GB kaldırmak için başka bir seçenek var çalıştırıyorsanız Eğer 1GBx4 veya 2GB 1 bir 1GB sopa almak GBx2 çalıştırıyorsunuz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben 4 x 1GB stickler ve sistem raporları 3.25gb, tam olarak aynı 32bit Vista Ultimate kullanıyorum. Bu endişelenecek bir şey doğrudur.
| |||
| |||
| garip, ben 4GB DDR3 1800 benim 32 bit Vista nihai ve 4GB olarak okuma var. |
![]() |
|
| Bookmarks |