![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Ive створити додаткові 2GB в моєму ПК робить його до 4 Гб, і тому він повинен читати 4096, але коли я йду в системі вона говорить Ive отримали тільки 3.25gb (до речі, їм допомогою Vista Prem), але коли я запускаю cpuz він читає всі мого RAM кажучи Ive Got 4096 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно 64bit Windows для більш ніж 3.25gb.
| |||
| |||
| Коли я починаю мій комп'ютер і чорний екран з'являється із записом про Вашу IDE пристроїв і пам'яті він говорить Ive отримали тільки 3.4gb безумовно, повинен сказати, що 4096 |
|
| |||
| |||
| 32Bit операційних систем можна використовувати тільки 3.2 Гбайт ОЗУ були 64Bit операційних систем можна використовувати 4gb, Якщо ви працюєте в 1GBx4 або 2 Гб 1 GBx2 вивезти 1GB палиці, якщо ви працюєте в 2GBx2 то у вас немає іншого вибору, потім видалити 2GB залишивши вас з оригінальними 2 Гб ОЗУ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я біжу Vista Ultimate 32bit з 4 X 1GB палицями та система повідомляє 3.25gb, точно такий же, як ти. Це вірно, турбуватися нема про що.
| |||
| |||
| Дивно, я 4GB DDR3 1800 в моєї 32-бітної Vista Ultimate і вона свідчить 4gb. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |