менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

4 Гб Corsair XMS2 DDR2 800, що заважає при розгоні

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 04:02
Нові члени групи

Default 4 Гб Corsair XMS2 DDR2 800, що заважає при розгоні

Привіт усім просто швидкий питання

Я останнім baught 4 гігабайт Corsair XMS2 DDR2 800 для мого комп'ютера (2x2gig) Befor цього я використовую veritech DDR2 533 (2x1gig)

Befor я baught цього я майстрував oc'd мій AMD Athlon 64 X2 4200 + (2.2gig) для запуску гладко 2.7gig

Після покупки RAM вивіз старій пам'яті і sloting в нових я помітила мого RAM BIOS був скидання і мого процесора довелося повернутися до Фондовий похилій

Ive Tryed кілька разів отриманні мого процесора назад в oc'd стан 2.7gig але кожного разу призводить до ПК не завантажитися (влада працює, вентилятори початок, але не сигнал їм посади і залишилося порожнім Screan)

мій ПК специфікації

KN9 плат ABIT
Phoenix BIOS версії 6.00 PG
AMD Athlon 64 X2 4200 +
Corsair XMS2 DDR2 800 (2x2gig)
GeForce 8800 GTX
Antech TruePower 2.0 550W вихідний

будь-які рекомендації, що робити, буде значно apreciated
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.